Υγεία & Fitness

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Έπαθε ανακοπή καρδιάς στο αεροδρόμιο στην αίθουσα αφίξεων – Σώθηκε χάριν της επιστημονικής κατάρτισης της γιατρού του ΕΚΑΒ.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης, όταν αλλοδαπός υπέστη ανακοπή καρδιάς στην αίθουσα αφίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο άντρας λιποθύμησε και άμεσα κλήθηκε και έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας υπέστη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τρεις απινιδώσεις στον ασθενή που υπέστη ανακοπή καρδιάς
Η γιατρός χρειάστηκε να του κάνει 3 απινιδώσεις ενώ προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα προκειμένου να πάρει και πάλι μπροστά η καρδιά του. Του χορηγήθηκαν φάρμακα και διασωληνωμένος ο 60χρονος Γερμανός τουρίστας διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με δική του αναπνοή και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 60χρονος από τη Λειψία της Γερμανίας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του χάρη στις προσπάθειες και την επιστημονική κατάρτιση της γιατρού του ΕΚΑΒ.

Related posts

Κάθε συνάντηση έχει έναν κύκλο, έναν λόγο & ένα σκοπό – Σε όλες τις σχέσεις κάτι δίνουμε – Άλλες φορές από την καρδιά, άλλες από το εγώ

4press

Ο περιορισμός του φαγητού μπορεί να συμβάλλει στη αντιμετώπιση των προβλημάτων του εντέρου

4press

10 λόγοι που μας αδυνατίζει το καλοκαίρι!

4press