Υγεία & Fitness

Θεραπευτήριο «Ολύμπιον»: Βάλε στόχο τη Ζωή! Βάλε στόχο την πρόληψη!

Βάλε στόχο τη Ζωή! Βάλε στόχο την πρόληψη! Το κέντρο μαστού του θεραπευτηρίου “Ολύμπιον”, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, παρέχει έκπτωση 20 % για διαγνωστικές προληπτικές εξετάσεις και ελέγχους . Η έκπτωση ισχύει για τις εξετάσεις που θα προγραμματιστούν έως τις 31 Οκτωβρίου.

Στο πρώτο κέντρο μαστού της Περιφέρειας με τον ψηφιακό μαστογράφο τομοσύνθεσης SELENIA DIMENSIONS 3D, ο οποίος διαθέτει έγκριση (FDAapproval) από το 2011 διενεργείται η πρωτοποριακή εξέταση τομοσύνθεσης Genius 3DΤΜ η οποία :

-Είναι η μοναδική παγκοσμίως εξέταση πιστοποιημένη από τον FDA ως ανώτερη της συμβατικής ψηφιακής μαστογραφίας ειδικά για τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς. -Διαθέτει μοναδική τεχνολογία για την οποία έχει αποδειχθεί με περισσότερες από 200 κλινικές μελέτες ότι ανιχνεύει περισσότερους διηθητικούς καρκίνους σε σχέση με την 2D ψηφιακή μαστογραφία με ταυτόχρονη μείωση των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων και των περιττών επανακλήσεων.

-Παρέχει τον συντομότερο χρόνο λήψης τομοσύνθεσης από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα, μόλις 3.7 sec, μειώνοντας τον χρόνο συμπίεσης και παρέχοντας την πλέον άνετη και ανώδυνη μαστογραφική εξέταση.

-Διαθέτει την χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας και διαγνωστική πληροφορία (CNR) Επιπλέον, o ψηφιακός μαστογράφος ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ που λειτουργεί στο κέντρο μαστού διαθέτει την πρωτοποριακή εξέλιξη της τεχνικής Τομοσύνθεσης και εγκεκριμένη από τον FDA τεχνική C-VIEW (Synthesized 2DMammography), μέσω της οποίας η δόση ακτινοβολίας και ο χρόνος εξέτασης μειώνεται στο μισό.

Eπισημαίνουμε, ότι δεν είναι όλες οι τεχνικές συνθετικής μαστογραφίας εξίσου αξιόπιστες και ειδικότερα η συγκεκριμένη τεχνική C-VIEW είναι πιστοποιημένη στο να αντικαταστήσει ισάξια την 2D (FDA approved to replace 2D) δηλαδή, διαθέτει ξεκάθαρα την μοναδική κλινική ένδειξη από τον FDA προκειμένου να αντικαταστήσει την 2D εξέταση κατά τον μαστογραφικό έλεγχο και να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για να παρέχει μία αξιόπιστη διάγνωση.

Επίσης, παρέχεται Υπερηχογράφημα Μαστού Υψηλής Ευκρίνειας και Ελαστογραφία Μαστού. Επικοινωνία για ραντεβού: 2610 464110, 2610 464111

Related posts

Ολύμπιον: Ένα υπερσύγχρονο Θεραπευτήριο με έδρα την Πάτρα!

4press

55 πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους το Νοέμβριο!

4press

Ελληνογαλλική Start up Dr. Button – Διάγνωση από 500 γιατρούς μέσω βιντεοκλήσης

4press