Υγεία & Fitness

Ξέσπασε η Βανέσα Μπράϊαντ: «Αρνούμαι να το δεχθώ – Είμαι θυμωμένη»

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ μιλά για την απώλεια και το πώς βιώνει τον θάνατο του αθλητή και της κόρης τους Πηγή: www.lifo.gr

Η Βανέσα Μπράιαντ ανέφερε σε μια νέα ανάρτηση της στο Instagram, ότι είναι θλιμμένη και συνάμα οργισμένη για την απώλεια του συζύγου της, σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης της Τζιάνα, σε συντριβή ελικοπτέρου τον περασμένο μήνα.

Η 37χρονη Βανέσα Μπράιαντ, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, που σκότωσε τον σύζυγό της, την κόρη της και άλλους επτά ανθρώπους, και ανέφερε στα social media ότι είναι «απρόθυμη» να βάλει τα συναισθήματά της σε λέξεις.

«Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει», είπε, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο για την κόρη της. «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σ΄ εμένα».

Η Μπράιαντ δήλωσε ότι αισθάνθηκε θυμό που έχασε τόσο τον σύζυγό της όσο και την κόρη της, αλλά θα πρέπει να θυμηθεί ότι είναι ισχυρή για τις τρεις κόρες της που ζουν.

«Θεέ μου ευχόμαστε να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να είχε τελειώσει», είπε. «Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους»…

Related posts

Οι άνθρωποι παραμένουν μαζί όσο οι ανάγκες τους παραμένουν παράλληλες

4press

Χιλιάδες Ελληνες αγνοούν ότι έχουν ηπατίτιδα C – Οι ομάδες υψηλού κινδύνου

4press

Πως δεν θα αρρωστήσετε φέτος το φθινόπωρο

4press