Χωρίς κατηγορία

Ένα βαν 402 ίππων από τη Hyundai που δεν… ισιώνει πουθενά! (pics & vid)

Πραγματικός «χούλιγκαν» είναι αυτό το μικρό βαν που έφτιαξε η Hyundai, το οποίο έχει διάφορα καλούδια N και κινείται από έναν πανίσχυρο βενζινοκινητήρα.

Συνήθως, κανείς δεν αγοράζει ένα βαν για τις επιδόσεις ή τον σπορ του χαρακτήρα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα επαγγελματικά δεν έχουν ψυχή! Η Hyundai έφτιαξε ένα μοναδικό πρότζεκτ, το iMax N Drift Bus, ένα επιβατικό βανάκι που φοράει έναν πανίσχυρο κινητήρα και έχει στηθεί σαν ένα σπορ αυτοκίνητο! Η ιδέα ξεκίνησε από μια φωτογραφία που έφτιαξε η Hyundai Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της πρωταπριλιάς, είχαν δημιουργήσει ένα υποτιθέμενο iMax N και γρήγορα μπήκαν ιδέες στο N Division της Hyundai. Το βανάκι δεν έχει απλώς το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα των i30 N Performance, μαζί με σπορ ζάντες, αλλά έχει εξελιχθεί συνολικά σαν ένα σπορ όχημα. Εφοδιάζεται με έναν twin turbo V6 κινητήρα βενζίνης των 3.5 λίτρων, που αποδίδει 402 ίππους και 555 Nm ροπή!

Ένα αυτόματο οκτάρι σασμάν στέλνει την ισχύ στον πίσω άξονα και εκεί, υπάρχει μπλοκέ διαφορικό! Η Hyundai φρόντισε να ζυγίσει το βάρος στο 50/50 μεταξύ των αξόνων αν έχει οκτώ επιβάτες μέσα, ενώ ανακοινώνει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα! Υπάρχουν επίσης ενεργές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις και βέβαια αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.


default
50%
75%
100%
150%
200%
300%
400%

default
monospaced serif
proportional serif
monospaced sans serif
proportional sans serif
casual
cursive
small capital

default
white
black
red
green
blue
cyan
yellow
magenta

default
100%
75%
50%
25%

default
raised
depressed
uniform
drop shadowed

default
white
black
red
green
blue
cyan
yellow
magenta

default
100%
75%
50%
25%
0%

default
white
black
red
green
blue
cyan
yellow
magenta

default
100%
75%
50%
25%
0%

 

 

 

 

Related posts

Το νέο Skoda Scala ήρθε για να μείνει! (pics)

4press

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ!

4press

Το “φιλί της αγάπης” του Αλέξη Τσίπρα στην Περιστέρα Μπαζιάνα για το “Χριστός Ανέστη” – Δείτε το βίντεο & τις selfies του πρωθυπουργού

4press