Χωρίς κατηγορία

Ακόμα δύο υποψήφιοι με γνώση στο συνδυασμό του Σπ. Μυλωνά -Νίκος Πετρόπουλος και Χρόνης Παλυβός

“Ο Νίκος Πετρόπουλος και ο Χρόνης Παλυβός είναι ακόμα δύο υποψήφιοι που έχουν τη δύναμη, τη γνώση και το σθένος να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάμε τον Τόπο μας μπροστά”, ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη “Οραμα για τη Δυτική Αχαΐα με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά.

Ο Νίκος είναι ένας νέος άνθρωπος που κατάγεται και ζει στην Κάτω Αχαΐα. Έχει γεννηθεί το 1971, είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπιτούνη και έχει δυο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Νιόβη.

Έχει αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας, εργαζόταν επί δεκαοχτώ συναπτά έτη στη Frigoglass και από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας καθώς και Αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Νιφορεΐκων.

Ο Χρόνης από την άλλη είναι ένας άνθρωπος έμπειρος στα πολιτικά δρώμενα του Τόπου μας, καθώς έχει χρηματίσει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δύμης, ενώ συμμετείχε ενεργά στο γονικό κίνημα, καθώς υπήρξε εκπρόσωπος στην ομοσπονδία γονέων του νομού Αχαΐας για δύο χρόνια. Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Πετροχωρίου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου για έξι χρόνια. Είναι απόφοιτος από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ενώ αποστρατεύτηκε με αίτησή του με το βαθμό του Συνταγματάρχη. Ζει μόνιμα στο Πετροχώρι, είναι παντρεμένος με την Αθανασία Ραυτακοπούλου και έχει μια κόρη την Άννα.

Related posts

Τα 4 νέα “κλικς” για γάμο- βάφτιση, διαζύγιο που έκαναν ευκολότερη τη ζωή των πολιτών

4press

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σικάγο ξεκινάει η American Airlines

4press

Βρήκαν τρόπο να καπνίζουν μέσα στο μαγαζί χωρίς να «φάνε» πρόστιμο-Βίντεο

4press

Leave a Comment