Ειδήσεις Χωρίς κατηγορία

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ” Τις λύσεις στα σοβαρά μου προβλήματα, μου τα δίνει πάντα η Παναγία “

“Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει…”, αναφέρει

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ μισούντων και αδικούντων τέλεσε την Παρασκευή 8/2/2019 το απόγευμα στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, πλαισιωθείς από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην Ακολουθία όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, παρέστησαν δεκάδες ευσεβών χριστιανών από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, που προσήλθαν στο Ιερό Προσκύνημα για να προσευχηθούν στην Παναγία, ζητώντας Της να φωτίσει τον κ. Αμβρόσιο σχετικά με την παραίτηση από τα ποιμαντικά του καθήκοντα που ο ίδιος έχει ανακοινώσει αλλά έχει αναβάλλει προσωρινά.

Λίγο πριν την απόλυση, ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος, αφού ευχαρίστησε τους πιστούς για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως σημείωσε τα εξής:

«Έχω συνηθίσει στην ταπεινή μου ζωή, όταν έχω σοβαρά προβλήματα, να τα κάνω ένα… πακετάκι και να τα εναποθέτω στα πόδια τής Παναγίας μας, παρακαλώντας Την να μου δώσει λύσεις. Όταν λοιπόν την περασμένη Παρασκευή οι ιερείς τής Αιγιάλειας με επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο και μου ζήτησαν να αναβάλλω την παραίτησή μου, πρότεινα να έρθουμε στην πολιούχο μας, Παναγία Τρυπητή, και να προσευχηθούμε για να μας δώσει την λύση. Απόψε έβαλα αυτό το… πακετάκι στα πόδια Της και Της ζήτησα να μου πει τι να κάνω. Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει…

Όμως, σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που ήρθατε εδώ προκειμένου να με βοηθήσετε στην προσευχή μου, ούτως ώστε να θέσω την ζωή μου και πάλι “εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα”. Περιμένω πλέον από την Μητέρα του Κυρίου μας να μου δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσω».

Related posts

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 5% στον Δείκτη Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου τον Ιανουάριο

4press

Μετά το Πορετσό αναστέλλεται και η προσφυγική δομή της Ιέρας Μονής Δίβρης – Μεταφέρονται αλλού οι 105 Αφγανοί

4press

Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία

4press

Leave a Comment