Χωρίς κατηγορία

Γεωργία Παπαντωνοπούλου: Έλεος ..!! Όχι πια στην απομόνωση …!!!

Με αισθήματα ντροπής και αγανάκτησης , παρακολουθήσαμε ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, να μετατρέπονται δημόσια κτήρια της πόλης μας σε πίνακες αναρτήσεων των προσωπικών πολιτικών προτιμήσεων του κ. Πελετίδη, της παρέας του και του κόμματός τους , για το ποιος είναι επιθυμητός στην πόλη μας και ποιος όχι . Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά … Όμως αυτή τη φορά , ο δήμαρχος ξεπέρασε κάθε όριο. Διότι ο κύριος αυτός , θα πρέπει να έχει κατά νου , πως εκτός από πιστός στρατιώτης του κόμματός του, είναι και ο πρώτος πολίτης μιας ολόκληρης πόλης και θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός , διότι εκπροσωπεί το σύνολο των πολιτών και όχι μόνο το συγκεκριμένο ποσοστό των ομοϊδεατών του. Συνεπώς κ. Πελετίδη θα πρέπει να θυμάστε πως είστε δήμαρχος όλων των Πατρινών & όχι μόνο όσων ανήκουν στο κόμμα σας . Δε μπορείτε λοιπόν να εκθέτετε την πόλη και τους δημότες της , μια πόλη που διέπεται κατά κανόνα από δημοκρατικά ιδεώδη και προοδευτικούς πολίτες ανέκαθεν , στο όνομα των ξενοφοβικών , αναχρονιστικών , ανερμάτιστων και πέρα από κάθε προοδευτική λογική , αντιλήψεων σας ,οι οποίες μόνο ζημιογόνες μπορούν να είναι για την Πάτρα μας , την Τρίτη πόλη της χώρας μας και για τους πολίτες της , οι οποίοι , ούτε αφιλόξενοι είναι , ούτε ξενοφοβικοί και αναχρονιστικοί , ούτε υπολείπονται σε κοινωνική μόρφωση και παιδεία από τους υπόλοιπους Έλληνες . 
Τα δημόσια κτήρια κύριε δήμαρχε δεν είναι προσωπική περιουσία κανενός δημάρχου και κανενός δημοτικού συμβουλίου . Ανήκουν στην πόλη και τους πολίτες της και είναι σύμβολα ιστορίας και πολιτισμού πολλών γενεών . Κατά συνέπεια , θα έπρεπε να τα σέβεστε , να τα χρησιμοποιείτε με ανιδιοτέλεια και να μην τα βεβηλώνετε κατά τέτοιο τρόπο . 
Η Πατρα έχει ανάγκη από Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη . Εκτός των άλλων , ο πρέσβης των ΗΠΑ ήρθε σαν απλός αθλητής να τιμήσει την Ηρωική Επανάσταση του έθνους μας και να ενισχύσει ειρηνικές δράσεις τοπικών αθλητικών μας φορέων . Δυστυχώς με ευθύνη σας κύριε δήμαρχε Πατρέων , από τους 1500000 Αμερικανούς τουρίστες που θα έρθουν Ελλάδα, προφανώς κανείς δεν θα επιλέξει την Πάτρα, εφόσον αυτοί πάντα παρακολουθούν το πώς οι αρχές συμπεριφερονται στους εκπροσώπους τους και τους πρέσβεις τους. 
Σταματήστε πια το κακό που κάνετε στον τόπο μας και σε όλους μας…! 
Μην υποβαθμίζετε άλλο τον πολιτισμό μας…!! 
Μην προσπαθείτε να μας αποξενώσετε άλλο..!! 
Μην υποτιμάτε τις συνειδήσεις μας..!!
Σταματήστε πια να μας ντροπιάζετε …!!

Έλεος ..!! Όχι πια στην απομόνωση …!!!

Γεωργία Παπαντωνοπούλου , Καθηγήτρια Αγγλικής – Μεταφράστρια Επιχειρηματίας στο χώρο του Διαδικτύου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πατρέων με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά»

Related posts

Βιβλίο προέβλεψε την έλευση του ολοκληρωτισμού της μάσκας στον πλανήτη το 1950!

4press

Mercedes GLA 250 e Plug-In Hybrid: Συναρπαστική τεχνολογία

4press

“Ελλάδα 2021” ένα άλμα εμπρός για την Ελλάδα -Τι ετοιμάζουν Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου για την επέτειο

4press

Leave a Comment