Χωρίς κατηγορία

Δείτε τι “έταξε” ο Σπύρος Μυλωνάς στο Σύλλογο Σαγαιΐκων

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εκπολιτιστικού συλλόγου Σαγαιΐκων, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ν.Μυλωνάς, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο ΣΕΛΗΝΗ.

Εκεί τον είδαμε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον νυν περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ όπως καταμαρτυρούν οι θαμώνες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος περιτριγυρισμένος από υποψήφιους, συνεργάτες αλλά και πολλούς φίλους της περιοχής. 


Αυτό όμως που έκανε αίσθηση στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν το γεγονός πως όταν κάλεσαν τον κ.Μυλωνά να απευθύνει από το μικρόφωνο ένα χαιρετισμό και αφού πρώτιστα είχε μιλήσει ο νυν δήμαρχος δυτικής Αχαΐας και πολιτικός του αντίπαλος, Χρήστος Νικολάου, ο κ. Μυλωνάς είπε:

“Aκούγοντας τους προλαλήσαντες αποφάσισα κι εγώ να τάξω κάτι, να σας υποσχεθώ κάτι…Σας υπόσχομαι κάτι πολύ μεγαλύτερο και σημαντικό από όλα όσα ακούστηκαν! Tην αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Από εμένα να περιμένετε μόνο αλήθειες!  Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο! Αυτό αποτελεί απόδειξη του σεβασμού που τρέφω για όλους του συμπολίτες μου, αλλά και το δείγμα πολιτικού πολιτισμού που θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι προϋπόθεση για όλους εμάς που θα διεκδικήσουμε την ψήφο σας».

Related posts

ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Τέλος το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους με εντολή Μητσοτάκη

4press

Το Βελούχι: Μια παραδοσιακή ταβέρνα δίπλα στη φύση, μια “ανάσα” από το κέντρο της Πάτρας

4press

Για άλλη μια φορά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μάγεψε το κοινό της Πάτρας

4press

Leave a Comment