Χωρίς κατηγορία

Επιστολή συγχαρητηρίων απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς στο φίλο και συγχωριανό του K. Κυριακόπουλο


Επιστολή συγχαρητηρίων απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς στο φίλο και συγχωριανό του που ανέλαβε καθήκοντα υπαρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ Κώστα,

    Θέλω να σου εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκ μέρους σου ανάληψη των καθηκόντων ως Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση της δημιουργικής, πολύτιμης  και πολυετούς προσφοράς σου. Η χαροποιός αυτή εξέλιξη εκφράζει αναμφιβόλως εμπιστοσύνη και αγάπη προς το πρόσωπό σου και αναγνώριση των κόπων σου και των προσπαθειών σου.

    Είμαι σίγουρος ότι η δεδομένη κοινωνική σου ευαισθησία αλλά και η εμπειρία σου εγγυώνται, ότι, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις που διανύουμε ως κοινωνία και ως χώρα, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία στα νέα σου αυξημένα καθήκοντα.

       Σου μεταφέρω και πάλι τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου και να γνωρίζεις ότι είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για σένα, τόσο γιατί είσαι φίλος αλλά και γιατί είσαι τέκνο της γης της Δυτικής Αχαΐας.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να σε καμαρώσουμε και από το αξίωμα του Αρχηγού!

                                                                                    Με τιμή,

Σπύρος Ν.Μυλωνάς

Related posts

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ: “Για να τελειώνουμε μία και καλή με τους λασπολόγους… “

4press

Πρώην πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα: “Οι Γερμανοί δεν θα πληρώσουν ποτέ τις αποζημιώσεις- Tι λέει για Μητσοτάκη και Τσίπρα -ΦΩΤΟ (φώτο)

4press

Ο Παναγιώτης Σαμολαδάς θα είναι υποψήφιος με το Νίκο Τζανάκο

4press

Leave a Comment