Χωρίς κατηγορία

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξεχάσουν ποτέ το έγκλημα που διαπράξατε κ. πρωθυπουργέ .Με εκτελέσατε”

«Διαπράξατε ένα έγκλημα κ. πρωθυπουργέ. Με εκτελέσατε. Σε ό,τι αφορά τους ΑΝΕΛ είναι ένα έγκλημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ». Αυτό τόνισε μιλώντας από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Παρασκευής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη διαγραφή του βουλευτή Παπαχριστόπουλου, κάτι που θα σημάνει ότι διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων:

-Στην πορεία μου ότι είχα να πω το έλεγα από το βήμα της βουλής.

– Ούτε εκβίασα ούτε εκβιάστηκα. Θα προτιμήσω σήμερα το βράδυ ίσως να δώσω και την παραίτησή μου ως βουλευτής, για να δείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την καρέκλα. Εγώ χτυπήθηκα με την διαπλοκή εδώ και τρία χρόνια

– Σέβομαι τις αποφάσεις του κάθε βουλευτή που παραμένει ανεξάρτητος. Δεν αποδέχομαι εκείνους που μεταπηδούν στην κυβερνητική πλειοψηφία και αντάλλασσουν την ψήφο τους με την υπουργική καρέκλα.

-Τις ΚΟ τις συγκροτεί ο λαός, τις συγκροτούν οι πλατείες, τις συγκροτούν οι πολίτες.

– Εγώ μπορεί να πάω σπίτι μου, οι άλλοι όμως αυτοί που μας ακολούθησαν που θα πάνε; Πως θα πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης.

-Θα δώσουμε την μάχη μας αλλά έχετε υποχρέωση σ’αυτά που συμφωνήσαμε εσείς κύριε Πρόεδρε να προχωρήσετε. Η διαπλοκή ζει. Αυτοί που έχουν παραβεί τον όρκο τους παραμένουν στην θέση τους. Και ο ελληνικός λαός αυτό το περιμένει από την κοινή μας προσπάθεια

– Σε λίγα λεπτά θα καταθέσουμε την διαγραφή του βουλευτή Παπαχριστόπουλου. Ξέρουμε να δίνουμε τον αγώνα μας στον δρόμο, ξέρουμε να παλεύουμε. Αλλά δεν σας κρύβω ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι άδικες για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα

– Αυτή την στιγμή πιο ικανοποιημένη είναι η ηγεσία της ΝΔ για την σύμβαση που υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί φεύγει η καυτή πατάτα από τα χέρια της.

Related posts

Καταδικάστηκε γυναικολόγος στη Θεσσαλονίκη για το θάνατο 45χρονης κατά τον τοκετό

4press

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένη: Τη σκότωσε ο κόκοράς της

4press

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ” Τις λύσεις στα σοβαρά μου προβλήματα, μου τα δίνει πάντα η Παναγία “

4press

Leave a Comment