Χωρίς κατηγορία

Νέο Audi Q3. Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το νέο Audi Q3 επιστρέφει, πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Σταθερό, δυναμικό, με απαράμιλλη ποιότητα, ευρύχωρο, με λειτουργίες και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. To νέο Audi Q3 είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας σε κάθε εξερεύνηση, σε βουνό, θάλασσα και δρόμο.

 Download (.zip αρχείο)

  • Audi connect – Η μονάδα μετάδοσης δεδομένων υποστηρίζει το πρότυπο LTE Advanced και μέσω μιας σταθερά εγκατεστημένης στο όχημα κάρτας SIM παρέχει σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προαιρετικά τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του Audi connect στο αυτοκίνητο.

Το best-seller luxury SUV, καλύτερο από ποτέ.

Εξαιρετική σταθερότητα στο δρόμο, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εκπληκτικοί χώροι. Αυτό είναι το τρίπτυχο που κάνει το Q3 να υπερέχει. Σε συνδυασμό φυσικά με την αναγνωρισιμότητα του “brand name” Q3 και design εμπνευσμένο απ’ το κορυφαίο Q8! 
Άμεσα αναγνωρίσιμο, με το οκτάγωνο μοτίβο της μάσκας Singleframe, τους high-tech προβολείς τεχνολογίας LED και το φουτουριστικό εσωτερικό. Από μέσα, το νέο Audi Q3 σε κάνει να νιώθεις γαλήνη και ασφάλεια. Τα πάντα είναι μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα όσο απλά χρειάζεται. Η πρόοδος είναι εμφανής παντού. Και ασφαλώς με την γνωστή ποιότητα Audi: σε κάθε γραμμή, σε κάθε ήχο, σε κάθε επιφάνεια… όλα τέλεια. Σαν ένα ακριβό ρολόι.

Το περίγραμμα παραπέμπει σε καταβολές quattro που του προσδίδουν φαινομενικά μεγαλύτερο πλάτος. Εκτός αυτού, τα χρωματικά διαφοροποιημένα διακοσμητικά θόλων τροχών υπογραμμίζουν τον off- road χαρακτήρα του μοντέλου. Εντυπωσιακή και η μεγάλου μήκους αεροτομή οροφής, η οποία πλαισιώνει πλευρικά το πίσω παρμπρίζ. Για μια έντονα sport εμφάνιση φροντίζει το πακέτο εξοπλισμού S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες τονίζονται χρωματικά. Στον εξοπλισμό ανήκουν επίσης η sport ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Matrix LED.

Μεγαλύτερες διαστάσεις, περισσότερη άνεση.

Έως και

Στάδια

Κλίσης καθισμάτων

Έως και675 

Λίτρα

Καθαρός χώρος αποσκευών

Έως και1.525 

Λίτρα

Συνολικός αποθηκευτικός χώρος

Χωράει…όλα σας τα θέλω!

Το νέο Audi Q3 είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του. Τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός/πίσω κατά 150 χιλιοστά, ενώ οι διαιρούμενες ράχες τους (40/20/40) έχουν επτά θέσεις κλίσης. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβλητός και κυμαίνεται από 530lt – 675lt και αυξάνεται στα 1.525 λίτρα με τις πλάτες των καθισμάτων πεσμένες. Η εταζέρα μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών το οποίο είναι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος σε τρία επίπεδα. Προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του όγκου του αντικειμένου που θες να μεταφέρεις, ενώ η ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει εύκολη πρόσβαση, σε συνδυασμό με τον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με μία κίνηση του ποδιού. Έξυπνα, λειτουργικά και κυρίως χωρίς κόπο.

Ο σχεδιασμός χώρου του νέου Audi Q3
Der Raumkofort des neuen Audi Q3

Περισσότερα για την άνεση χώρου

“Αγγίξτε” την ψηφιακή τεχνολογία

Ο σχεδιασμός χειρισμού και ενδείξεων του premium SUV είναι πλήρως ψηφιακός: Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού. Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus υπάρχει μια πρόσθετη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία μαζί με τον χειρισμό φυσικής γλώσσας παρέχει υψηλή άνεση χειρισμού. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο προαιρετικό Audi virtual cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών. Έτσι έχετε όλα τα στοιχεία, όπως, για παράδειγμα, λειτουργίες MMI, ταχύτητα και αριθμό στροφών στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και μπορείτε να διαμορφώσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για μια μοναδική ηχητική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System.

Ο σχεδιασμός χειρισμού & το infotainment του νέου Audi Q3

Περισσότερα για τον σχεδιασμό χειρισμού και το Infotainment

Απολαυστικές διαδρομές εντός και εκτός δρόμου

Το νέο Audi Q3 δημιουργήθηκε για αυτούς που είναι έτοιμοι για όλα. Προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια σε όλες τις on road διαδρομές, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Αλλά και για αυτούς που αναζητούν νέες εμπειρίες μέσα από off road διαδρομές, το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης quattro, προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση και σιγουριά. Η τεχνολογία quattro αποδεικνύει γιατί εδώ και 35 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς. Μία τεχνολογία που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση και εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά σε κάθε καιρό και σε κάθε δρόμο. Μία μοναδική ιστορία επιτυχίας, που συνεχίζεται αμείωτη και στο νέο Q3. 
To νέο Audi Q3 προσαρμόζεται ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, στην κατάσταση του δρόμου ή στις προσωπικές ανάγκες, μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi drive select. Προσφέρει έξι προφίλ – από εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό έως έντονα sport. Το ενεργοποιούμενο με το πάτημα ενός πλήκτρου προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης διατηρεί σε μια απότομη κατωφέρεια την προεπιλεγμένη ταχύτητα κίνησης. Το μέγεθος των ζαντών αλουμινίου φτάνει από τις 17 ή 18 ίντσες – ανάλογα με τον εξωτερικό εξοπλισμό – ακόμη και σε διάμετρο 20 ιντσών, από την Audi Sport GmbH.

Η δυναμική οδήγησης του νέου Audi Q3

Περισσότερα για τη δυναμική της οδήγησης

Τα συστήματα υποβοήθησης του νέου Audi Q3

Βλέπει ό,τι δεν βλέπετε εσείς

Σταθερό, δυναμικό και στιβαρό, το νέο Audi Q3 διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης. Το εντυπωσιακότερο σημείο είναι το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης (adaptive cruise assist), το οποίο διατίθεται σε συνδυασμό με το S tronic. Ενσωματώνει τις λειτουργίες του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης ταχύτητας κίνησης (adaptive speed assist), του συστήματος υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης (traffic jam assist), του συστήματος υποβοήθησης καθοδήγησης διατήρησης λωρίδας (active lane assist) και υποστηρίζει τον οδηγό στην κατά μήκος, καθώς και την πλευρική καθοδήγηση.Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης

Όλα στο φως

Οι προβολείς του νέου Audi Q3 έχουν μικρό πλάτος και συγκλίνουν προς τα μέσα σε σφηνοειδές μοτίβο. Διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όλες με τεχνολογία LED. Προαιρετικά διατίθενται προς επιλογή μεταξύ άλλων οι προβολείς Matrix LED της Audi. Η ιδιαίτερα προσαρμοστική τους κατανομή φωτός δεν βελτιώνει μόνο τον φωτισμό του οδοστρώματος, αλλά εκτός αυτού προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Το δυναμικό φλας υπογραμμίζει επιπρόσθετα την πρωτοποριακή τεχνολογία φώτων – και στο πίσω τμήμα του οχήματος.

Η τεχνολογία φωτισμού του νέου Audi Q3

Ακόμη περισσότερος sport χαρακτήρας:
η έκδοση „Edition one“

Για το λανσάρισμα στην αγορά, η Audi προσφέρει την έκδοση „Edition one“, η οποία συνδυάζει ποικίλους πρόσθετους εξοπλισμούς. Για μια έντονα sport εμφάνιση φροντίζει το εξωτερικό πακέτο S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες επιπρόσθετα τονίζονται χρωματικά. Στον εξοπλισμό ανήκουν επίσης η sport ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Matrix LED. Κατ’ αποκλειστικότητα, οι κύκλοι της Audi στην ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe και η αναγραφή μοντέλου στο πίσω μέρος του οχήματος έχουν μαύρο χρώμα. Ως εξωτερικά χρώματα διατίθενται προς επιλογή τα χρώματα πορτοκαλί Pulse και γκρι Chronos. Στα εντυπωσιακά σημεία στο εσωτερικό ανήκουν τα sport καθίσματα με ειδικές ραφές αντίθετης απόχρωσης, το επίπεδο δερμάτινο τιμόνι, ο φωτισμός περιγράμματος/ατμοσφαιρικός φωτισμός και τα διακοσμητικά στοιχεία σε όψη αλουμινίου. Ορισμένα στοιχεία του ταμπλό και των υποβραχιόνιων στις πόρτες έχουν υλοποιηθεί σε Alcantara.

Η έκδοση „edition one“ του νέου Audi Q3

Related posts

Κρίσιμη μέρα για τις Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛΛ και του Ποταμιού

4press

Έβαλε το Smart στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα για να το προστατέψει! (pics)

4press

Συνταγματική μέχρι νεωτέρας η αφαίρεση διαβατηρίου από τον Β. Μαρινάκη

4press

Leave a Comment