Χωρίς κατηγορία

Νεαρή Ροδίτισσα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του άντρα της επειδή είχε σχέση με τον κολλητό του

H υπόθεση, μάλιστα, έφτασε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, με τους δικαστικούς λειτουργούς να γίνονται μάρτυρες όλων των «πικάντικων» λεπτομερειών της.

Μπροστά σε μία ασυνήθιστη υπόθεση, βρέθηκαν οι δικαστικές Αρχές της Ρόδου. 

Ειδικότερα, μία 30χρονη κάτοικος Ρόδου προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της και να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών της, επειδή, όπως ισχυρίζεται, την απατά επί σειρά ετών με τον καλύτερό του φίλο, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύζυγος είχε παρουσιάσει το τρίτο πρόσωπο ως φίλο του με την 30χρονη με αποτέλεσμα να κάνουν όλοι μαζί διακοπές. 

Μάλιστα, η 30χρονη ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του συζύγου της όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών την άφηνε συνεχώς μόνη και προτιμούσε να πηγαίνει εκδρομές στη Βόρεια Ελλάδα με τον φίλο του. 

Η γυναίκα διαπίστωσε τι συνέβαινε και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα με τον άνδρα να έχει από την πλευρά του καταθέσει αγωγή διαζυγίου. 

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο της ΕΑΠ όπου έχει ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

4press

SΕΑΤ Leon Plug-in Hybrid: Ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς

4press

Το Volvo V60 Cross Country πάτησε Ελλάδα Το τετρακίνητο μοντέλο με τους 190 ίππους, είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με 61.594 ευρώ

4press

Leave a Comment