Χωρίς κατηγορία

Ο γαμπρός του Τραμπ τον πιέζει να αποδεχθεί την ήττα -Δεν κάνει πίσω ο μεγιστάνας

Ο σύμβουλος και γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, προσπάθησε να πείσει τον απερχόμενο πρόεδρο να κάνει πίσω και να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών 2020, σύμφωνα με το CNN.

Δύο πηγές του καναλιού αναφέρουν πως ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ μίλησε με τον νυν πρόεδρο, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις από τα ΜΜΕ για οριστική νίκη του Μπάιντεν.

Ο Τραμπ συνέχιζε να γράφει στο Twitter πως αυτός είναι ο νικητής, αλλά και ότι ακόμη «η κούρσα δεν έχει τελειώσει και δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο αμερικανικό λαός μετρήσει τις έντιμες ψήφους που δικαιούται και που απαιτεί η Δημοκρατία», προαναγγέλλοντας πως θα συνεχίσει τον δικαστικό του αγώνα. Ο Κούσνερ φαίνεται πως έκανε μια απόπειρα να τον προσεγγίσει και να του πει να αποδεχθεί το αποτέλεσμα, ωστόσο, προς το παρόν, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Σύμβουλοι Τραμπ: Δεν πρόκειται να αποδεχτεί την ήττα του
Είναι χαρακτηριστικό πως από την πλευρά του Τραμπ δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση για να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν και να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, ούτε από εκπροσώπους των δύο πλευρών.

Related posts

ΑΧΑΪΑ: Κάθοδος Λαλιώτη και Γεννηματά για την μάχη Κατσιφάρα

4press

Ξεκινούν σε λίγο 3 συλλαλητήρια για τις Πρέσπες -Φόβοι για επεισόδια

4press

An Introduction To Simple Plans Of Mail-Order Brides

4press