Χωρίς κατηγορία

Πάνω από 170 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να άφησε ο Λάγκερφελντ στη γάτα του Τόσα λεφτά δε βγαίνουν ούτε σε επτά ζωές

Περισσότερα από 170 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να έχει κληροδοτήσει ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ στη… γάτα του.

Σύμφωνα με το BBC, ο γερμανός σχεδιαστής που πέθανε πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών, ήταν ιδιοκτήτης της γάτας του από το 2012.

Πέρσι, ο Λάγκερφελντ είχε δηλώσει στο γαλλικό περιοδικό Numero, ότι στη διαθήκη του αναφέρει την γάτα του, την Choupette, ως μία από τις κληρονόμους της έπαυλής του.

Στη συνέντευξη είχε δηλώσει ότι η Choupette δεν είναι η μοναδική κληρονόμος, συμπληρώνοντας όμως ότι «μην ανησυχείτε, υπάρχει αρκετό για όλους».

Πάντως η Choupette έχει ήδη αρκετά μεγάλη περιουσία, αφού έχει βγάλει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχής της σε διαφημίσεις για γερμανικά αυτοκίνητα και ιαπωνικά καλλυντικά.

Σε άλλη συνέντευξή του, ο Λάγκερφελντ είχε δηλώσει ότι είχε δύο υπηρέτριες που είχαν ως μοναδική υποχρέωση να καλομαθαίνουν την Choupette, προετοιμάζοντας καθημερινά τέσσερα διαφορετικά πιάτα για την ίδια και σερβίροντάς τα σε καταπληκτικά μπολ». 

Πάντως ο Λάκγερφελντ δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που δεν άφησε παραπονεμένο το κατοικίδιό του στη διαθήκη του. 

Όπως αναφέρει το BBC, ο σχεδιαστής Alexander McQueen άφησε 50.000 λίρες στα σκυλιά του ώστε να μη τους λείψει τίποτα στην υπόλοιπη ζωή τους, ενώ η Όπρα Ουίνφρι φέρεται να σχεδιάζει να κληροδοτήσει στα σκυλιά της περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια.

Related posts

Στο ΠΡΟΦΙΛ σήμερα ο συγγραφέας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

4press

Επίθεση Πορτοσάλτε στον Τσίπρα: Είναι συκοφάντης ο πρωθυπουργός (vid)

4press

Έβαλε το Smart στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα για να το προστατέψει! (pics)

4press

Leave a Comment