Χωρίς κατηγορία

Στα άδυτα της λιμουζίνας του Βλάντιμιρ Πούτιν!

Η εντυπωσιακή Aurus, την οποία ο Βλάντιμιρ Πούτιν παρέλαβε τον περασμένο Μάιο, αποτελεί τον «φύλακα-άγγελο» του Ρώσου προέδρου.

Η Aurus Motors είναι η εταιρεία που κατασκεύασε τη λιμουζίνα του Βλάντιμιρ Πούτιν, την οποία από τον Μάιο που μας πέρασε χρησιμοποιεί ο Ρώσος Πρόεδρος για τις μετακινήσεις του. Πρόκειται για ένα θωρηκτό, το οποίο μπορεί να αντέξει κάθε είδους βομβιστική επίθεση, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτική ακόμη και σε επιθέσεις με χημικά ή πυρκαγιά.  Επίσης φροντίζει και για την καθαριότητα του Ρώσου προέδρου, με ακόμη μεγαλύτερες πόρτες έτσι ώστε τα επίσημα ενδύματα του να μην έρχονται σε επαφή με τυχόν λερωμένες επιφάνεις του αυτοκινήτου.

Να σημειωθεί, ότι οι ρωσικές λιμουζίνες, που κατασκευάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος πολυτελών αυτοκινήτων «Κορτέζ» και χρησιμοποιούνται από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και ανώτατα κρατικά στελέχη, θα κατασκευάζονται πλέον και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η σχετική συμφωνία, υπεγράφη στις 18 Φεβρουαρίου μεταξύ του ρωσικού υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου και της εταιρείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Tawazun, στη διεθνή Έκθεση αμυντικής βιομηχανίας IDEX, η οποία πραγματοποιείται στο Αμπού Ντάμπι.


Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Aurus του Βλάντιμιρ Πούτιν, διαθέτει μήκος 6,7 μέτρα, ζυγίζει 7,2 τόνους, για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 6 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει μέχρι και πίσω έξοδο κινδύνου, αλεξίσφαιρα ελαστικά τεχνολογίας «Run Flat», προηγμένο σύστημα επικοινωνιών, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα πάχους 6 εκατοστών, ηλεκτροκινητήρα 40 έως 48 ίππων και πολλά ακόμη σημαντικά εξοπλιστικά στοιχεία για ένα όχημα της εν λόγω κατηγορίας.

Related posts

Best transgender dating apps – flaw remains unfixed

4press

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: «Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις»

4press

Ο Γιούνκερ παραλίγο να… πυρπολήσει την πρώτη Κυρία της Ρουάντα

4press

Leave a Comment