Χωρίς κατηγορία

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με ηχηρά ονόματα

Μετά από 4 χρόνια πρώτη φορά θα δοθεί εκλογική μάχη και στο κόμμα της Αξ. Αντιπολίτευσης θεωρούν πως οι ευρωεκλογές είναι σαν τις εθνικές. Χθες μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης έδωσε χαρακτήρα δημοψηφίσματος. 

Το Ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό αφού αναμένονται ηχηρά πρόσωπα της γαλάζιας παράταξης να είναι στη λίστα. Με κορυφή των πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκη που θα τεθεί επικεφαλής, μία κίνηση μάλλον συμβολική σε εσωκομματικό επίπεδο ώστε να κλείσει το μέτωπο που υπήρχε, 

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή της Άννας- Μισέλ Ασημακοπούλου, της Κατερίνας Μάρκου, του Μανώλη Κεφαλογιάννη, της Ελίζας Βόζενμπεργκ, του Γιώργου Κύρτσου, του Θοδωρή Ζαγοράκη, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβού. 

Για τις ευρωεκλογές είχε ακουστεί και το όνομα του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ωστόσο όλα δείχνουν πως δε θα είναι. 

Στις λίστες όμως θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, όπου αναμένεται και να ανακοινώσει στη συνέχεια ότι θα σταματήσει την τηλεοπτική του εκπομπή.

Related posts

Βράβευση Αντώνη Χαροκόπου από την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας “Αγία Λαύρα”

4press

Ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Δημήτρης Μαραβέλιας υποψήφιος με τον Νίκο Νικολόπουλο

4press

Tέσσερις βίλες που μοιάζουν με σήματα εταιρειών αυτοκινήτου (pics)

4press

Leave a Comment