Χωρίς κατηγορία

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Nutella παγκοσμίως βάζει «λουκέτο»

Ένα «μικρό ελάττωμα» στην ποιότητα ανάγκασε την εταιρεία να «αναστείλει προσωρινά» τη λειτουργία του εργοστασίου της με την μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως.

Προσωρινό «λουκέτο» βάζει η Ferrero στο εργοστάσιο με τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως, για τα προϊόντα Nutella και Kinder Bueno.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένα «μικρό» ελάττωμα που αφορά στην ποιότητα ενός εκ των ημικατεργασμένων προϊόντων, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων Nutella και Kinder Bueno, ανάγκασε την εταιρεία να «αναστείλει προσωρινά» και «για προληπτικούς λόγους» τη λειτουργία του.

«Επί του παρόντος, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το θέμα αυτό δεν αφορά κανένα προϊόν μας που διατίθεται σήμερα στην αγορά και ότι η προμήθεια των πελατών μας συνεχίζεται αδιαλείπτως», πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου της Ferrero France.

Η διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βιλέρ-Εκάλ (περιοχή Σεν-Μαριτίμ) θα επιτρέψει τη διεξαγωγή ερευνών, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά έως το τέλος της εβδομάδας και θα μας επιτρέψει να λάβουμε τα διορθωτικά μέτρα», διευκρίνισε η γαλλική θυγατρική του ιταλικού οικογενειακού ομίλου.

«Το ελάττωμα αυτό δεν ανταποκρίνεται στις ποιοτικές μας προδιαγραφές, συνεπώς αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή της δραστηριότητας του εργοστασίου», τονίζει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, καθησυχάζοντας έτσι τους καταναλωτές για την φύση του «λουκέτου» στο εργοστάσιο της.

Related posts

Πάτρα: Επίθεση αναρχικών στα γραφεία των βουλευτών Κατσανιώτη και Αλεξοπούλου (φωτό)

4press

H BMW κατασκευάζει ιπτάμενη «στολή» με ηλεκτρικούς κινητήρες! (vid)

4press

Πάριος και Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών τσακώθηκαν μπροστά στον κόσμο για την συναυλία (vid)

4press

Leave a Comment