Χωρίς κατηγορία

Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» η Παναγιώτα Παπούλια: «Πιστεύω στον ικανότατο επιστήμονα και άνθρωπο Γιάννη Λέντζα»

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η συνταξιούχος εκπαιδευτικός από τα Λεχαινά κ. Παναγιώτα Παπούλια, αποδεχόμενη την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για κοινή πορεία στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!
Καλωσορίζοντας την Παναγιώτα Παπούλια στην παράταξη νίκης, ο Γιάννης Λέντζας επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω την Παναγιώτα Παπούλια στην κοινή μας προσπάθεια για αλλαγή σελίδας και αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας! Η κ. Παπούλια έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια σπουδαίο παιδαγωγικό έργο στην τοπική κοινωνία και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της νέας γενιάς, τη σημασία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης».
Από την πλευρά της, η Παναγώτα Παπούλια τόνισε: «Θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα πιστεύοντας ότι ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια, η ικανότητα να εμπνέει εμπιστοσύνη, η αντίληψη της πραγματικότητας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο ικανότατος επιστήμονος και άνθρωπος Γιάννης Λέντζας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να δοθούν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
Η Παναγιώτα Παπούλια γεννήθηκε το1959 και κατοικεί μόνιμα στα Λεχαινά Ηλείας. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μητέρα δυο παιδιών. Εργάστηκε σε σχολεία της περιφέρειας Λεχαινών επί 30 χρόνια, ευσυνείδητα, με γνώμονα τους νόμους της παιδαγωγικής και της διδακτικής προσφέροντας στο χώρο της παιδείας σπουδαίο έργο. Αγαπητή τόσο από τους γονείς, όσο και από τους μαθητές της σε όλα τα σχολεία που διετέλεσε ως εκπαιδευτικός. Παρακολούθησε επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια για τη διδακτική της Ιστορίας, για τα δημοτικά τραγούδια και τους ελληνικούς χορούς, για τη μουσειοπαιδαγωγική, για την αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας και των επικοινωνιών στην εκπαίδευση, κ.ο.κ. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές ημερίδες και έχει παρουσιάσει υποδειγματικά σχέδια εργασίας με τη μέθοδο Project που αφορούν πλειάδα θεμάτων.

Related posts

Ιταλία: Με δακτυλικό αποτύπωμα στα γραφεία οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μην χτυπάει ο ένας την κάρτα του άλλου!

4press

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο από το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ.

4press

Eπιστολή του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για τον Ριγανόκαμπο

4press

Leave a Comment