Συνεντεύξεις

Το MYLAON στη Βυτίνα: Συνδυάζει την ομορφιά του βουνού, τις δραστηριότητες στη φύση και την πολυτέλεια που έχεις ανάγκη!

Ένας ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου!

Ρεπορτάζ 4press

Εάν θες να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσεις σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον, που οι μοναδικοί ήχοι που θα ακούς…είναι της φύσης, το MYLAON Boutique & Spa είναι το ξενοδοχείο που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη! Είναι χτισμένο πάνω σ’ ένα καταπράσινο λόφο 15 στρεμμάτων, στην όμορφη Βυτίνα και διαθέτει άνετους χώρους υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ένα μέρος ιδανικό, και για το καλοκαίρι αφού συνδυάζεις τη δροσιά του βουνού και τις δραστηριότητες στη φύση, που σου προσφέρει, επίσης, το Mylaon!

Το MYLAON Boutique & Spa στη Βυτίνα έχει καταφέρει να παντρέψει την πολυτέλεια με την παράδοση και ν αγκαλιάσει κάθε επισκέπτη της Βυτίνας και ευρύτερα της Ορεινής Αρκαδίας. Εκτός από την άνετη διαμονή, προσφέρει ποιοτικό φαγητό, ποτό, υπηρεσίες spa, γυμναστήριο και παιδότοπο για τους μικρούς φίλους του!

Το MYLAON Boutique & Spa είναι ιδανικό για ζευγάρια, για οικογένειες και παρέες ενώ διαθέτει υπηρεσίες πέντε αστέρων! Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχες θεραπείες ομορφιάς, μοναδικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης αλλά και διαφορετικές γαστρονομικές προτάσεις.


Μάλιστα, διοργανώνει και εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή με άλογα και UTV.

Το Mylaon ήρθε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην Βυτίνα καθώς και στην ευρύτερη περιοχής της ορεινής Αρκαδίας.

info

Βυτίνα

Τηλέφωνο2795 022298

web: MYLAON

Related posts

«Καρφιά» Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι»

4press

Η κλιματική αλλαγή & οι αλλαγές στον παγκόσμιο τουρισμό – Οι νέες μόδες

4press

Γλύτωσε χρήματα: Πώς θα μειώσεις τους λογαριασμούς στον καύσωνα του καλοκαιριού!

4press