Επικαιρότητα

Πάτρα: Εκρυβε μεταναστές κάτω από βαλίτσες

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών καθώς και του 42χρονου  διακινητή τους, επίσης αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες Τετάρτη 25/05/2023 στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, κατελήφθη ο 42χρονος, ως οδηγός του ΕΙΧ οχήματος, να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένους εντός του πορτμπαγκάζ  κάτω από βαλίτσες, τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 31, 28 και 34, χωρίς αυτοί να διαθέτουν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό τη παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγραφα καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα, το χρηματικό ποσό 1.900 ευρώ, το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων 6.000 τουρκικών λιρών, μία μικρή πλάκα χρυσού ως τιμαλφή συνολικού βάρους δέκα γραμμαρίων, ένας  φορητός υπολογιστής και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Related posts

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η μεγάλη παρέλαση

4press

Ο όμιλος ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ εξηγεί γιατί απομάκρυνε από το «Βήμα» τον δημοσιογράφο γιο τού παιδόφιλου στον Κολωνό

4press

Ο κύβος ερρίφθη: Άρχισε η επιστράτευση των γιατρών, δήλωση του Βασίλη Κικίλια

4press