Η Νίκη – Μαριάννα πρόκειται να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Ιταλία για να χειρουργηθεί καθώς έχει διαγνωστεί με μια δύσκολη ασθένεια. Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει μέσω σχετικής δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ηλεκτρονική εφημερίδα 4press θεώρησε υποχρέωση να σας κοινοποιήσει το σχετικό μήνυμα.
Το μικρό κοριτσάκι είναι αντιμέτωπο εδώ και τρεις μήνες με επενδύνωμα στον εγκέφαλο, έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργείο και έχει ξεκινήσει κύκλο χημιοθεραπειών. Οι γιατροί που την παρακολουθούν έχουν κρίνει απαραίτητη την μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Ιταλίας, για την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας.
Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά, να καταθέσουν το ποσό που έχουν την ευχέρεια στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR6801104120000041200272197 (Δικαιούχος: Κολιάτσα Κωνσταντίνα του Αλέξανδρου. Αιτιολογία κατάθεσης: Οικονομική Ενίσχυση Ασθένειας για τη Νίκη-Μαριάννα Μπάρκα).
