Δυτική Ελλάδα

Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης

Με απόλυτο συντονισμό ολοκληρώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απρόσκοπτη ροή των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε τα εκλογικά συνεργεία και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκλογική αναμέτρηση. 

Πιο αναλυτικά ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους υπάλληλους της Π.Ε. Αχαΐας που βοήθησαν για να διανεμηθούν σε όλους τους Δήμους οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, τους φακέλους, τους εκλογικούς καταλόγους και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υλικά προκειμένου να παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άψογη ροή της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 και για την καταμέτρηση των ψήφων την επόμενη ημέρα». 

Related posts

Μεγάλες καταστροφές από το χαλάζι που έπεσε χθες στον Δήμο Καλαβρύτων – Η Χαλαζοθύελλα που επικράτησε με το χαλαζόκοκκο. (Φωτο κ βίντεο )

4press

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Ρίο-Αντίρριο: Υποδοχή στην Γέφυρα από Γιαννάκη

4press

Αυξημένος κατά 19% ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2024 – Ν. Φαρμάκης: «Αύξηση έργου και πόροι ωφέλιμοι για την κοινωνία»

4press