Δυτική Ελλάδα Ειδήσεις

Πάτρα: Πανικός από έκρηξη υγραερίου σε σπίτι

Έκρηξη φιάλης υγραερίου προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα, το απόγευμα της Τρίτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία επί της οδού Πέλοπος, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Λοχαγού Μενούνου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φιάλη υγραερίου εξερράγη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο σπίτι.

Μια γυναίκα που μαγείρευε αντιλήφθηκε διαρροή υγραερίου και αμέσως ακολούθησε μικρής έκτασης έκρηξη, η οποία τύλιξε στις φλόγες την κουζίνα. Η γυναίκα κατάφερε να βγει έγκαιρα από το σπίτι χωρίς να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του περιστατικού.

Related posts

Ναύπακτος: «Η πρώτη σκέψη ήταν να μην πέσουν τα παλικάρια» 

4press

Αυξάνεται το επίδομα παιδιού για τους γονείς στο Δημόσιο – Ποιοι νέοι θα λάβουν την επιταγή των 150 ευρώ

4press

Η Walt Disney απολύει 28.000 εργαζόμενους!

4press