Ειδήσεις

Θλίψη για την Νίκη Αθανασοπούλου- “Έφυγε” στα 42 της

Έφυγε από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία 42 ετών, η Νίκη Αθανασοπούλου.  Αβάσταχτος πόνος για τον σύζυγό της Παναγιώτη Μητρούλια, τις κόρες της Γωγώ και Δήμητρα, 17 και 21 ετών αντίστοιχα.

Η Νίκη Αθανασοπούλου ήταν αγαπητή στην τοπική κοινωνία και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στους γνωστούς και τους φίλους τους. Η εκλιπούσα διατηρούσε 16 χρόνια το news stand στην Αγίου Ανδρέου.

Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο στο χωριό Μάνεσι Τριταίας. 

Related posts

Πάτρα: Αύριο η συγκέντρωση για τον Νίκο Τεµπονέρα – Στάσεις εργασίας έως την Παρασκευή

4press

Πάνος Καμμένος: Βγαίνει στο σφυρί μέρος από το «Μέγαρό» του στη Συγγρού για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ (pics)

4press

Στο Βέλγιο θέλουν «καλάθι νοικοκυριού» -«Η πρόταση ήλθε από την Ελλάδα, γιατί να μην το εφαρμόσουμε κι εμείς;»

4press