Συνεντεύξεις Χωρίς κατηγορία

Μια υπέροχη και ανθρώπινη κίνηση… Ο καθηγητής κρατάει αγκαλιά το μωρό του φοιτητή του και κάνει μάθημα

Την καλύτερη αντίδραση είχε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ όταν ένας από τους φοιτητές του μπήκε στην αίθουσα με το μωρό της αγκαλιά.

Ο Γουέιν Χάειρ, πατέρας της μικρή Ασάτα, την είχε πάρει μαζί του στο μάθημα επειδή δεν μπορούσε να βρει νταντά να την κρατήσει.

Έτσι ο ο καθηγητής Νέιθαν Αλεξάντερ αποφάσισε να πάρει το μωρό στην αγκαλιά του και να διδάξει με αυτό σε όλη την διάρκεια του μαθήματος για να μπορέσει ο μπαμπάς της να κρατήσει καλές σημειώσεις.

«Δεν έχω δικά μου παιδιά. Ανησυχούσα μήπως το μωρό άρχιζε να κλαίει αλλά τελικά πήγαν όλα τέλεια. Ήταν πάρα πολύ καλή», σχολίασε ο Αλεξάντερ, που διδάσκει στο κολέγιο αρρένων Morehouse της Τζόρτζια. Ένας από τους διασημότερους αποφοίτους της σχολής ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

TheOriginal™@Original_Vaughn

Student came to class today with his child due to no babysitter or anybody to watch her while he was in class.
My professor NATHAN ALEXANDER said “I’ll hold her so you can take good notes!” #HBCU #morehouse #Respect321 χιλ.6:23 μ.μ. – 1 Μαρ 2019 · The Atlanta University Center81,4 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Related posts

Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο αγαπημένος δικαστής της μικρής οθόνης

4press

Πλατανόβρυση – Γιώργος Μπιθέλης: Ένα όμορφο χωριό κοντά στην Πάτρα και μέσα στη νερά και τα πλατάνια! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

4press

Ο πιο ταπεινός πολιτικός ηγέτης των καιρών μας – Μια ιστορία που δε θα ζήλευε κανένας από τους αξιωματούχους καριέρας

4press

Leave a Comment