Δυτική Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθησαν, χθες, στον Πύργο, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη  για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία και να εισέρθει στο εσωτερικό της, ανακοινώνει η Αστυνομία.


Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που διενεργήθηκε σε όχημα, που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,4 γραμμάρια κάνναβης.

Related posts

Παρέμβαση Διαμαντή Κανελλόπουλου για συντήρηση αγροτικής οδοποιίας

4press

«Η Κάτω Αχαΐα γιορτάζει σήμερα την εορτή του Σταυρού»

4press

Σύσκεψη με στόχο την αναβάθμιση του ΚΕΤΧ – Αρωγός η ΠΔΕ

4press