Ειδήσεις

ΑΙΓΙΟ: Ο γρύφος λύθηκε για την κλοπή των 23.000 ευρώ από ταχυδρομικό πράκτορα

Η κλοπή των 23.500 ευρώ από ταχυδρομικό πράκτορα στο Αίγιο τον Δεκέμβριο του 2017 είχε κινητοποιήσει όπως ήταν φυσικό της αρμόδιες αρχές. Ο γρίφος λύθηκε τελικά κι ακολούθησαν συλλήψεις.

Τα χρήματα εκλάπησαν από δυο δράστες που άνοιξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο κι άρπαξαν την τσάντα με το ποσό.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 46 και 42 ετών αντίστοιχα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ένας επιπλέον άγνωστος δράστης.

Ειδικότερα, και όπως προέκυψε από τις έρευνες των Αρχών, οι τρεις δράστες, στις 4-12-2017 μετέβησαν στο Αίγιο με κλεμμένη μοτοσικλέτα και με αυτοκίνητο, όπου αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο ταχυδρομικού πράκτορα μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διενήργησαν ενδελεχείς και μεθοδικές έρευνες, κατά τις οποίες ταυτοποίησαν τους δράστες και διακρίβωσαν πλήρως την μεθοδολογία τους. Επιπλέον, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη, τα τελευταία έτη, τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη διάπραξη ομοειδών αδικημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών οικιών και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

H δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Related posts

Καλαμάτα: Γνωστός γιατρός της Αθήνας ο νεκρός άνδρας – Δίπλα του βρέθηκε νυστέρι

4press

ΠΑΤΡΑ: H περίεργη εξαφάνιση της Αναστασίας Κόλλια είχε τραγική κατάληξη -Το πτώμα της βρέθηκε στην Κόρινθο

4press

H συμβολική κίνηση που ραγίζει καρδιές από τον πατέρα του Σπύρου Θωμά

4press

Leave a Comment