Ειδήσεις

Αρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου

Τα ξημερώματα της Τρίτης εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε – Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Στόχος αγνώστων που έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του, έγινε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε. Τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 2:45 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τον ίδιο του δημοσιογράφο, που είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος διαμαρτυριών, στο σημείο βρέθηκαν τέσσερα γκαζάκια από τα οποία εξερράγησαν τα τρία.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε στο MEGA. «Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

https://www.megatv.com/

Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

Related posts

Παντελής Μαυρίδης: “H καλύτερη επιλογή γίνεται με ΓΝΩΣΗ” – Δείτε τη Συνέντευξη

4press

e-ΕΦΚΑ: Έντεκα νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για άμεση εξυπηρέτηση των μισθωτών

4press

Εφιαλτική άνοδος τιμών λόγω της κρίσης στην Ουκρανία

4press