Ειδήσεις

Ατύχημα σε αγώνα μοτοσικλέτας στα Μέγαρα: Μετέφεραν τον τραυματία με βεσπάκι [εικόνες, βίντεο]

Ατύχημα σημειώθηκε σε αγώνα ταχύτητας μοτοσικλετών στα Μέγαρα με τον τραυματία να μεταφέρεται με βεσπάκι.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην πίστα των Μεγάρων έγινε ένας αγώνας ταχύτητας Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο αθλητής Βασίλης Στάμου από την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος ασφαλείας, ο αλυτάρχης δηλαδή, όχι μόνο δεν σταμάτησε τον αγώνα αλλά μετέφερε, χωρίς να ξέρει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του αναβάτη, τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.Σύμφωνα με το spartanews.gr, στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον μεταφέρουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Η επιμονή φίλων του αθλητή (έως και διαπληκτισμοί), κατάφερε να μεταφέρουν τον αναβάτη σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά και με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων.

Στο Κέντρο Υγείας ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε αναγκαίο να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια.

Ατύχημα Μέγαρα

Το γεγονός έρχεται στη δημοσιότητα μετά το ατύχημα στα Γιαννιτσά.

Related posts

Από τον OAEΔ νέο πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης για 10.000 άνεργους

4press

Στον «πάγο» οι δόσεις προς την εφορία και τον Μάρτιο

4press

Ο ιός του lockdown και ο τραγέλαφος στην αγορά,εργασία και σχολείων θα συνεχιστεί μέχρι 20 Ιανουαρίου!

4press