Ειδήσεις

Η Αγγελική Νικολούλη κοντά στην αλήθεια για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα (βίντεο)

Με ένα τρέιλερ «φωτιά» το οποίο υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, έρχεται η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει σήμερα στο «Φως το Τούνελ» τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η κλεψύδρα που αδειάζει, και το τραγούδι που ακούγεται είναι σίγουρα κάποιος οιωνός εξελίξεων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές σήμερα και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση στην Πάτρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, η αγωνία τους θα χτυπήσει «κόκκινο»!

Μια παραπάνω πληροφορία είναι αυτό που αναφέρει στο site της εκπομπής: «Είναι δολοφονίες οι θάνατοι των παιδιών ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια;»

Δείτε το τρέιλερ:

Νωρίτερα ο Ιατροδικαστής Λέων είπε σχετικά με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, «υπάρχουν διάφορα σενάρια»

«Οι γιατροί έχουμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία και όλα όσα λέμε πρέπει να τα στηρίζουμε σύμφωνα με τα διδάγματα της επιστήμης. Το μόνο που έκανα στην ανάρτησή μου ήταν να υποστηρίξω βιβλιογραφικά ένα από τα σενάρια που είναι πιθανό σε αυτή την υπόθεση, και με το οποίο συνάδουν τα ευρήματα που έχουμε, και είναι αυτό του ασφυκτικού θανάτου», εξήγησε ο κ. Λέων.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι και η Τζωρτζίνα και το πρώτο παιδί είχαν νοσηλευτεί. Τα είχαν δει πολλοί συνάδελφοι. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι γιατροί διέγνωσαν τις νόσους που πραγματικά είχαν αυτά τα παιδιά.

Έχουμε να μελετήσουμε συγκεκριμένα πράγματα. Έχουμε και δύο μικρές τραυματικές περιοχές, που έχουν σχέση με τη μύτη και το στόμα και στις δύο περιπτώσεις. Νομίζω ότι πρέπει και αυτές να συνεκτιμηθούν», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Υπάρχουν διάφορα σενάρια. Το ένα είναι το μεταβολικό σύνδρομο, το άλλο είναι κάποια τοξική αντίδραση και το τρίτο σενάριο είναι αυτό του ασφυκτικού θανάτου. Υπάρχουν 4 πραγματογνώμονες. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα κληθούν να δώσουν την επιστημονική τους εξήγηση», τόνισε ο κ. Λέων.

«Οι εξετάσεις του τρίτου παιδιού είναι σημαντικές. Για να πάρουμε το καλό σενάριο, ότι έχουμε παθολογικό υπόβαθρο σε 3 παιδιά της ίδιας οικογένειας, θα πρέπει η υπόθεση να ερευνηθεί και γενετικά. Αν βρούμε στο τρίτο παιδί κοινή πάθηση με τα άλλα δύο παιδιά θα πρέπει να γίνουν γενετικές εξετάσεις», πρόσθεσε.

Related posts

Νέο επίδομα θέρμανσης: Αυξάνεται η ενίσχυση, ίδια παραμένουν τα κριτήρια – καμία μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα

4press

Πέθανε ο Γιώργος Μουστάκας, ο ιδρυτής της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια

4press

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

4press