Ειδήσεις

Η 4press.gr ανανεώθηκε! Ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξή σας!

Η «4press» συμπλήρωσε φέτος 3χρόνια στο χώρο των ΜΜΕ! Ήταν ένα βήμα που ξεκίνησε η δημοσιογράφος Άντυ Μαγνησαλή μαζί με μια ομάδα νέων ατόμων.
Η ανταπόκριση των αναγνωστών από την πρώτη στιγμή και η αγάπη του ήταν σημαντική και ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση να προχωρήσει η «4press» σήμερα ένα βήμα πιο μπροστά.
Έτσι, το 2019 η «4press» άλλαξε μορφή, το site αναβαθμίστηκε και βελτιώθηκε για την καλύτερη ανάγνωσή και ενημέρωσή σας.

Πλέον στο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκε και η έμπειρη δημοσιογράφος Μαρία Ανδριέλου η οποία σε συνεργασία με την Άντυ Μαγνησαλή θα συνεχίσουν από κοινού πλέον το “ταξίδι” της ενημέρωσης μέσα από το διαδίκτυο.
Στόχος των δύο δημοσιογράφων και όλης της ομάδας είναι να αναδεικνύονται θέματα που αφορούν την κοινωνία, να δίνεται βήμα σε πρόσωπα που μπορούν μέσα από τις ιδέες τους να αφυπνίσουν συνειδήσεις αλλά και να γίνονται σωστές παρεμβάσεις σε «καυτά» θέματα της καθημερινότητας.


Επίσης, η 4press έχει αποφασίσει να δώσει έμφαση εκτός από την τρέχουσα επικαιρότητα, σε θέματά που αφορούν την ομορφιά, την υγεία, την κοινωνία μέσω συνεντεύξεων από ανθρώπους οι οποίοι έχουν όνειρα για το μέλλον, έχουν διακριθεί αλλά και εκείνων που αγωνίζονται για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα. Ακόμα, τα πολιτιστικά δρώμενα της Αχαΐας και όχι μόνο και διάφορα σημαντικά events δεν θα απουσιάζουν από το φακό… της 4press.gr !

H 4press ευχαριστεί το beauty salon “Nefertiti” και την make up artist Έφη Καπράλου για τo μακιγιάζ των δύο δημοσιογράφων που έγινε με προϊόντα της kryolan

Related posts

ΚΑΙΡΟΣ: Επιμένει η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

4press

The Times: Η Ελλάδα σκέφτεται να ανοίξει από τον Μάιο τα σύνορά της στους Βρετανούς που έχουν εμβολιαστεί

4press

Ψίθυροι για νέο Lockdown- Σφοδρές αντιδράσεις

4press

Leave a Comment