Ειδήσεις

«Καμπανάκι» Μητσοτάκη σε υπουργούς: Αν θέλετε να κάνετε προεκλογικό αγώνα να σας απαλλάξω

«Καμπανάκι» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στους υπουργούς του. Ο πρωθυπουργός, φέρεται να ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και πως το κυβερνητικό έργο έχει χρονικό ορίζοντα 12μηνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι αυτή ακριβώς είναι η πρόθεσή μου». Παράλληλα φέρεται να έστειλε το μήνυμα μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

«Το λέω χαριτολογώντας» φέρεται να είπε προσπαθώντας να καθησυχάσει τους υπουργούς του για να επανέλθει λέγοντας «για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».

Related posts

Χαλάρωση μέτρων: Ελεύθερες σήμερα οι διαδημοτικές μετακινήσεις σε όλη την χώρα -Τι ισχύει για Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

4press

Τραγωδία στο Πλανητέρο! Δέντρο καταπλάκωσε 25χρονο

4press

Δωρεάν πάγιο σε όλους και έκπτωση 8% στους ευάλωτους, ανακοίνωσε η ΔΕΗ

4press