Ειδήσεις

Μακεδονικό-Πότε καλούνται στους δρόμους οι Πατρινοί

Βήμα προς βήμα το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της οργάνωσης της 7ημερης πορείας από τις Πρέσπες στην Αθήνα για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα η  Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Η πορεία ξεκινά σήμερα από την πόλη των Πρεσπών και σύμφωνα με τους διοργανωτές κάθε ημέρα μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, σε κάθε πόλη της χώρας θα πραγματοποιούνται συλλατηρια διαμαρτυρίας.

Η 7ημερη πορεία ανά τη χώρα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου με νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο στις 16:00 πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Στην  Πορεία καλούνται όλοι είτε οργανωμένα μέσω των φορέων (συλλόγους, σωματεία, ενώσεις προσώπων, ενορίες κτλ), είτε ατομικά έκαστος  με το δικό του μέσο μεταφοράς (Ι.Χ. ,μοτοσακό κτλ)

Η κεφαλή της πορείας θα σταθμεύει για λίγο σε κάθε πόλη και θα συνεχίζει την προκαθορισμένη της διαδρομή με την επιπρόσθετη συμμετοχή πολιτών από κάθε περιοχή που θα περνά.

Στην Μεγάλη Πορεία Διαμαρτυρίας μπορούν να λάβουν μέρος Πολίτες με προσωπικά Ι.Χ. μοτοσυκλέτες, Πούλμαν, και κάθε άλλο μέσο μεταφοράς

Related posts

Δημοσίευμα της Daily Telegraph επαινεί τους Έλληνες: Παράδειγμα προς μίμηση η ψύχραιμη συμπεριφορά τους

4press

Γεωπολιτικά παιχνίδια πίσω από την επίθεση στον κόλπο του Ομάν: Νάρκη χτύπησε τα δύο τάνκερ (φώτο) – Ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις;

4press

Πάτρα: Ηλικιωμένη νεκρή στο σπίτι της από παθολογικά αίτια

4press

Leave a Comment