Ειδήσεις

Με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ η στάση εργασίας των νοσοκομειακών

Με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ στις 22/06/2022

Η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί την διευκόλυνση των εργαζομένων του ειδικού προγράμματος 4.000 του ΟΑΕΔ για συμμετοχή στην κινητοποίηση 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει την Πανελλαδική Πανυγειονομική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ, που πραγματοποιείται την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, καθώς και τη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέτρα στις 9:00πμ, στην πλατεία Μαβίλη και την πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Υγείας.

Ταυτόχρονα, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέλφους, που εργάζονται στα ειδικά προγράμματα 4.000 και 1.135 του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) στους φορείς υγείας όπως ο ΕΟΦ και ο ΕΟΠΥΥ και κηρύσσει γι’ αυτούς διευκολυντική στάση εργασίας από τις 8:00πμ έως τις 3:00μμ, για να μπορούν να λάβουν μέρος στην Πανυγειονομική κινητοποίηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών», τόσο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη, όσο και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Υγείας.

Related posts

Συνεχίζονται οι μάχες στον πόλεμο της Ουκρανίας, απομακρύνονται άμαχοι από τη Μαριούπολη

4press

Πάτρα: Κίνδυνος από «γυμνά» καλώδια λόγω κλοπών

4press

Κ. Πιερρακάκης: 656.500 ψηφιακές υπογραφές εντός του 2022

4press