Ειδήσεις

Υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου ο Διαμαντής Κανελλόπουλος

Ο Επίτιμος Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Διαμαντής Κανελλόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφασή του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του έχει ως εξής :

Αγαπητοί μου Συνδημότες και Συνδημότισσες

Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνδημοτών, ως ενεργός πολίτης, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ερυμάνθου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών του Δήμου μας.
Είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν εγκλωβίζεται και δε χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες. Στόχος μου είναι η δημιουργία ομάδας μάχιμης, ικανής και ανοιχτής στα μηνύματα των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς πρακτικές εσωστρέφειας, διαχωρισμούς,με αρχές, αξίες, γνώσεις και δεξιότητες, με κοινωνική παρουσία, αλλά κυρίως άνθρωποι έμπειροι και νέοι, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους χωρίς να προσβλέπουν σε προσωπικά οφέλη.
Μιας κίνησης, που μέσα από τον απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε χωριού μας ξεχωριστά, θα κρατήσει αναλλοίωτα τα ιδιοχακτηριστικά τους και θα τα αναπτύξει περαιτέρω, μέσα όμως από ένα πρόγραμμα και ένα γενικώτερο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής.
Ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών

Related posts

ΗΛΕΙΑ: Στις 17.30 το απόγευμα, 2 οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ,τρία άτομα τραυματίστηκαν

4press

Αυξήθηκε κατά 70 πλοία ο ελληνόκτητος στόλος το 2020

4press

Δυτική Ελλάδα: Επεισόδιο μεταξύ μελών της Ν.Δ. σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο

4press

Leave a Comment