Ειδήσεις

Ο Τσολιάς που βύθισε στο πένθος την Προεδρική Φρουρά και τον προπονητή του ” Καλό παράδεισο τσολιά μου “

Μεγάλη συγκίνηση προκαλούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του προπονητή του 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξανφικά από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την Προεδρική Φρουρά.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου». Αυτή η ανάρτηση από τον τότε προπονητή του Μάρκο Μυκονιάτη που δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς.

Ο 24χρονος εύζωνας βύθισε στο πένθος την Προεδρική Φρουρά, την πόλη καταγωγής του, την Πάτρα και όλη την Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατό του, που αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Ο Σπύρος Θωμάς, ο 24χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του Σπύρου ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ήταν μία μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Να είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάζει, καλή δύναμη στην οικογένειά του. Εγώ ήμουνα προπονητής του στην ομάδα, το παιδί μεγάλωσε στην Ακαδημία της Παναχαϊκής. Στην Ακαδημία ήρθε μόλις δέκα ετών και είχε σημαντικές διακρίσεις. Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ένα παιδί που πέρναγε απαρατήρητο. Ήτανε εντελώς αναπάντεχο αυτό που συνέβη, πολύ ξαφνικό, το παιδί ήταν υγιέστατο. Σαν προπονητής τον είχα πέντε χρόνια ποτέ δεν είχε κάποιο θέμα υγείας», δήλωσε στο newsit.gr ο προπονητής, Μάρκος Μυκονιάτης.

Related posts

Πάτρα – Φωτό: Παρανάλωμα του πυρός μονοκατοικία στο Ακταίο

4press

Καύσωνας: Αγωνία για μπλάκ άουτ

4press

Δήμαρχος Καλαμάτας: Δε θα απαγορευθεί ο σαϊτοπόλεμος

4press

Leave a Comment