Ειδήσεις

Ο 9χρονος που χτυπήθηκε αλύπητα από τον πατέρα του συγκινεί με τα λόγια του «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».

Ένα οικογενειακό δράμα, με πρωταγωνιστές δυο κατατρεγμένους πρόσφυγες από το Ιράν, έναν 31χρονο πατέρα και τον 9χρονο γιό του, κρύβεται πίσω από το βίαιο ξέσπασμα του πατέρα στο γιο του, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα. Πατέρας και γιος έφυγαν από το Ιράν και βρήκαν μετά από πολλές περιπέτειες, καταφύγιο εδώ και λίγο καιρό στην Πάτρα.

Αυτή την περίοδο φιλοξενούνται σε πανσιόν της περιοχής, την οποία μισθώνει ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου για τους αστέγους.

Χαρακτηριστικά για τα όσα βιώνει ο 9χρονος είναι τα όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα των Πατρών «Γνώμη». Σύμφωνα με την εφημερίδα το παιδί όταν ρωτήθηκε από τους ειδικούς για την σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας, είπε: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».

Έγιναν από τους γιατρούς του Καραμανδανείου, όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν φέρει κακώσεις, εσωτερικά ή και εξωτερικά και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η υγεία του.

Το Σαββατοκύριακο το παιδί θα παραμείνει στο παιδιατρικό νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει να του προσφέρουν έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας καθώς μιλάει μόνον την γλώσσα της γενέτειράς του.

Ο πατέρας του παιδιού χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα».

Related posts

Ανδραβίδα – Κυλλήνη: Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου

4press

Ο κοροναϊός χτυπά σκληρά τους κτηνοτρόφους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση

4press

Eπιχείρηση προώθησης μεταναστών από την Τουρκία με «αμέτρητα» drones

4press

Leave a Comment