Ειδήσεις

Πάτρα: Αλυτρωτικά μηνύματα στην εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών προκάλεσαν αντιδράσεις- Κινητοποίηση αντιεξουσιαστών

Απίστευτη τροπή πήρε η εκδήλωση για τα 105 χρόνια της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην πλατεία Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα. Η εκ των ομιλητών Γεωργία Μπιτάκου άρχισε να εγείρει θέματα αλυτρωτισμού, αλλά και να κάνει λόγο για προδοτική ελληνική Βουλή και προδοτικό πολιτικό σύστημα, αναφερόμενη και στο Αλβανικό αλλά και στο Μακεδονικό θέμα και στα συλλαλητήρια.
Η πλειοψηφία των φορέων που ήταν εκεί προσεκλημμένοι της Ένωση Βορειοηπειρωτών Ν. Αχαΐας, αποχώρησαν σε ένδειξη δυσαρέσκειας για το γεγονός, μεσούσης της ομιλίας της η οποίας κατέληξε με την φράση: “Να ονειρευτούμε ελεύθερη την Ελλάδα”.
Tγην ιδια ωρα η ΕΛ.ΑΣ. ήταν σε επιφυλακή , καθώς αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας Οι αντιεξουσιαστές, βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Τελικά οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και έκαναν πορεία.

Related posts

Γ.Καραβίας και Τ. Πετράκος στη 4press: “Η παράταξή μας εργάζεται ομαδικά και αποτελείται από ανθρώπους που ζουν μέσα στην κοινωνία”

4press

Έρχεται τσουνάμι στην Κω; Οι ενδείξεις και η προειδοποίηση από τον Ευθ. Λέκκα

4press

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας – Η δήλωσή του από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας (βίντεο)

4press

Leave a Comment