Ειδήσεις

Πάτρα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο ο Πέτρος Ψωμάς

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πατρέων ανακοίνωσε ο Πέτρος Ψωμάς, αναφέροντας στη σχετική του ανακοίνωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως «σε μια εποχή που μας στενοχωρεί, μάς έτυχε να ζούμε σε μια πόλη που μας πληγώνει.

Και στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Άνοιξης το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι –και πάλι- αυστηρά πολιτικό. Όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι ξεκινούν τους υπολογισμούς τους με βάση την κομματική τους καταγωγή. Και το όνειρο για την ανόρθωση της Πάτρας μας μοιάζει να αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Στην ίδια αυτή πόλη συμβιώνουμε με ανθρώπους της δημιουργίας, της δράσης και της προσφοράς. Είναι πολίτες –όχι πολιτικοί- που εμπνέουν και εμπνέονται καθημερινά, καθένας στον κύκλο του, με ευθύνη, άποψη και αισθητική. Συνδημότες μας που τοποθετούν την Πάτρα ψηλά, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές λογικές.

Συζήτησα πολύ τελευταία με πολλούς από αυτούς τους συνδημότες μας. Φίλους, συνεργάτες, γνωστούς, άγνωστους. Ανθρώπους που διαθέτουν κοινό νου, φρέσκιες ιδέες και θετική προαίρεση. Πατρινούς που πιστεύουν στη δύναμη της γνώσης, στην εξωστρέφεια και στην ανοιχτή κοινωνία.

Ενθαρρύνθηκα από δημιουργικές συζητήσεις με αφορμή την κατάσταση της πόλης και τις επικείμενες εκλογές. Αισθάνθηκα ισχυρή την παρόρμηση και την ανάγκη της δραστηριοποίησης και της ενεργού συμμετοχής. Νιώθω πως σήμερα στην Πάτρα υπάρχει πολλή θετική ενέργεια και αναξιοποίητο ανθρώπινο κεφάλαιο, που έχει ανάγκη  συντονισμού. Είμαι αποφασισμένος να αναλάβω αυτό που μου αναλογεί.

Θα ήθελα πολύ να ζήσω τα επόμενα χρόνια σε μια Πάτρα για την οποία θα αισθάνομαι υπερήφανος. Θα ήθελα πολύ σε μια τέτοια Πάτρα να ζήσουν και τα παιδιά μας. Είμαι αποφασισμένος να συμμετάσχω στην προσπάθεια της ανόδου. Στην αυριανή συν-διοίκηση του Δήμου, υπάρχουν άνθρωποι, λογικές και νοοτροπίες που είναι απαραίτητες. Και διαθέσιμες.

Γι’ αυτό και σήμερα καταθέτω δημόσια την υποψηφιότητά μου. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων. Κλείνω το δικό μου ραντεβού με όλους όσοι πικραίνονται και απογοητεύονται από τη σημερινή Πάτρα, αλλά εξακολουθούν να ονειρεύονται».

Related posts

Ενάμιση χρόνο μετά τον νόμο Βρούτση βγάζουν συντάξεις ακόμη με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου

4press

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Ανάσα στην επιχειρηματικότητα με νέα προγράμματα στήριξης επενδυτικών σχεδίων

4press

Ζαχάρω: Τον περίμεναν τα αδέρφια του αλλά… τον δολοφόνησε ο πατέρας τους – Νέα στοιχεία

4press

Leave a Comment