Ειδήσεις

Πάτρα : 24ωρη απεργία και πορεία

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των σωματείων των εργαζόμενων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να προκηρύσσουν 24ωρη απεργία. Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί έξω απο το Εργατικό Κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη.

Χειρόφρενο σε τρένα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συρμοί ΟΣΕ και προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι και αναμένεται να επηρεαστούν και κάποια δρομολόγια και την Παρασκευή.

Δεμένα για 24 ώρες θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ. Η απεργία ξεκινά στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι λιμενεργάτες.

Λουκέτο στο δημόσιο

Στην κινητοποίηση της 10ης Ιουνίου, θα λάβουν μέρος το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.about:blank

Λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ θα υπολειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες, οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία.

Την ημέρα της απεργίας θα σιγήσουν και τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου) από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΠΗΝ.

Related posts

Εξελίξεις στη δολοφονία του Γιάνννη Μακρή: Συνελήφθη ο αδελφός του εκτελεστή του στη Βουλγαρία

4press

Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε ελαιοτριβείο που δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορονοϊού

4press

Εμβόλιο ή φάρμακο;

4press