Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Σίγουρος ότι το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς θα αξιοποιηθεί μέσα από τη διοργάνωση Μεσογειακών Αγώνων λέει ο Γιώργος Βασιλειάδης

Μέσα στο οργανόγραμμα και στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι η διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που έγινε, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη

Προηγήθηκε μία κρίσιμη σύσκεψη όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Ο Γιώργος Βασιλειάδης στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός και τόνισε ότι η Πάτρα θα διοργανώσει τους αγώνες όπως πρέπει και ότι η αγωνιστική εκδήλωση που θα γίνει δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά μόνο την πόλη, αλλά όλη τη χώρα. 

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια εκδήλωση στη χώρα μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα και αυτό το στοίχημα πρέπει να πετύχει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Φώτη Σαραντόπουλου που τόνισε ότι η Πάτρα, όχι μόνο θα κάνει τους αγώνες αυτούς, αλλά θα είναι και απόλυτα επιτυχημένοι. 

Πάντως, σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες για τα έργα που είναι να γίνουν και τις υποδομές που θα πρέπει να φτιαχτούν ο κ. Βασιλειάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηριχτεί η διοργάνωση σε προκατασκευασμένες υποδομές, τονίζοντας ότι υπάρχει Plan B, σε περίπτωση που δεν προλάβουν όλα να γίνουν μέχρι τον Αύγουστο. 

Υπογράμμισε όμως ότι η διοργάνωση θα αφήσει στην Πάτρα υποδομές και ο χώρος του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, που είναι να αποτελέσει την “καρδιά” των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, θα αξιοποιηθεί. 

Related posts

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ενισχύσεις 19,8 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ΚΤΕΛ στην Ελλάδα

4press

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την προκαταβολή σύνταξης – Πριν το Πάσχα οι πρώτες πληρωμές

4press

ΠΑΤΡΑ: Εισαγγελέας έκανε παρέμβαση για τους χούλιγκανς που επιτέθηκαν σε καφέ στην Τριών Ναυάρχων – Αναμένονται μέτρα

4press

Leave a Comment