Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Στις σκάλες της Αγίου Νικολάου διαμαρτυρία καταστηματαρχών της εστίασης μπαίνοντας στον έκτο μήνα πείνας

Διαμαρτυρία στις σκάλες της Αγίου Νικολάου στην “καρδιά” της Πάτρας πραγματοποίησαν καταστηματάρχες της εστίασης και της αναψυχής οι οποίοι παραμένουν κλειστοί στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό. Το σημείο δεν επελέγη τυχαία μια και στις σκάλες παρατηρείται συγκέντρωση κόσμου και ιδιαίτερα του νεαρόκοσμου.

Όπως επισημαίνουν: Το σημείο επιλέχθηκε για συμβολικούς λόγους και σκοπός είναι να απευθύνουμε μήνυμα προς την πολιτεία και την κοινωνία, επισημαίνοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για επαναλειτουργία της εστίασης και εν γένει της αγοράς.

Κάθε μέρα βλέπουμε ότι η ανάγκη των συμπολιτών μας, οι οποίοι είναι τα παιδιά μας, οι οικογένειές μας, οι εργαζόμενοι μας, εμείς οι ίδιοι, για κοινωνικοποίηση και αποφόρτιση αποτελεί πλέον πλημμυρικό φαινόμενο σε όλη την χώρα.

Τα μέτρα δεν απέδωσαν και πρέπει να βρεθεί άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα, με επαναλειτουργία της αγοράς και επανεκκίνηση της οικονομίας.

Μπαίνουμε στον 6ο μήνα και οι οικογένειες μας καθώς και οι οικογένειες των εργαζομένων μας ζουν με επιδόματα και είναι επιτακτική ανάγκη η κάθε κοινωνική συνέργεια για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας.

Related posts

Εντυπωσιακές φωτογραφίες πλάνο – πλάνο από τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της τέχνης & του πολιτισμού σε Θεσσαλονίκη & Λάρισα

4press

Η κανονικότητα των σχολείων περνάει από τις συμπληγάδες του κορωνοϊού!

4press

Αυτή τη βδομάδα η απόφαση για τα σχολεία

4press