Ειδήσεις

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Το ξεχνάμε αλλά για λίγο, λέει ο Πλεύρης

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι όποιο μέτρο αρθεί, όπως η χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, θα αρθεί με την προϋπόθεση επανεξέτασής του όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. 

Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς συμπλήρωσε πως η αναστολή θα είναι πολύμηνη και θα διαρκεί όσο διαρκούν και οι παρατάσεις των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού.

Αναφερόμενος στα μέτρα για την πανδημία, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι θα γίνει επαναξιολόγηση όλων των μέτρων είτε σε αυτή είτε στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

Σημείωσε δε ότι στόχος είναι όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι να πηγαίνουμε στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς.

Σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης της 4ης δόσης του εμβολίου, ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόφασης.

Related posts

Οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν διακοπές -Έρευνα της Eurostat ΠΡΙΝ τον κορονοϊό

4press

Διπλό φονικό στην Κρήτη: Ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη συγκλονίζει – Το παιδί μου είναι πεντακάθαρο, δεν βρέθηκε στα χέρια του πυρίτιδα

4press

Απεβίωσε ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος – Tα Superfast Πάτρα – Ιταλία και η απαγωγή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

4press