Ειδήσεις

“Πλήρης απώλεια ψυχραιμίας από τον απερχόμενο δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και επικεφαλής της παράταξης “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα Σπύρος Μυλωνάς με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο κ. Νικολάου προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Πλήρη απώλεια ψυχραιμίας εμφάνισε ο απερχόμενος δήμαρχος στην εκδήλωση παρωδία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του στα Λουσικά! Επιχείρησε έναν ωραιοποιημένα απολογισμό πεπραγμένων του στους ελάχιστους παρευρισκόμενους, όπου μεταξύ άλλων, επικαλέστηκε τις «εξελίξεις στο ΧΥΤΑ Φλόκα». Τι εννοεί; Θεωρεί επιτεύγματά του τη μεταφορά των απορριμμάτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο Φλόκα, τη μετατροπή του Δήμου μας σε σκουπιδότοπο όλης της Αχαΐας, τις ανεξέλεγκτες εργολαβίες με απευθείας αναθέσεις στο ΧΥΤΑ, τα περίφημα στραγγίδια του ΧΥΤΑ που ρυπαίνουν τον τόπο μας; Δυστυχώς όμως ο απερχόμενος Δήμαρχος προχώρησε ακόμα πιο μακριά.

Με αστήρικτους υπαινιγμούς, μισόλογα και συκοφαντίες επιχειρεί την πόλωση για να στρέψει άλλου τις σκέψεις των συνδημοτών μας από τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και τις κραυγαλέες αδυναμίες του! Τον ρωτάμε λοιπόν ανοιχτά και δημόσια: Ποιοι είναι αυτοί «που κατέβαζαν τους διακόπτες της ΔΕΗ στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑ Δυμαίων;», όπως ανέφερε. Είναι αυτοί με τους οποίους υπογράφατε τους διακανονισμούς στη ΔΕΗ στην Αθήνα και τους κοροϊδεύατε μην τηρώντας τους διακανονισμούς, λόγω ανικανότητάς σας κε Δήμαρχε!!!!!! Είστε εσείς και οι ανύπαρκτοι συνεργάτες σας της ΔΕΥΑ Δυμαίων που τα χρόνια της θητείας σας καταφέρατε να μην εκδώσετε λογαριασμούς ύδρευσης και τώρα που το θυμηθήκατε στέλνετε αλλοπρόσαλλους λογαριασμούς εξαγριώνοντας τους δημότες!

Είστε εσείς κε Δήμαρχε που παρανομείτε μη ελέγχοντας την ποιότητα του νερού που πίνουν οι συνδημότες μας! Είστε εσείς κε Δήμαρχε που από τον Ιούνιο του 2017 έχετε μελέτη και τα χρήματα για την επισκευή του 2ου υδατόπυργου της Αχαγιάς και λόγω ανικανότητας αφήνετε την Αχαγιά να διψάει! Όσο για το γκάλοπ που επικαλείστε, είναι απλό. Δώστε το στη δημοσιότητα μαζί με την ταυτότητά του, την εταιρεία που το διεξήγαγε, και πείτε μας ποιος το παρήγγειλε, πόσο κόστισε και ποιος το πλήρωσε!!!! Να γνωρίζετε μόνο ότι όσους κονδυλοφόρους και να πληρώσετε, όσα έντυπα και να σας φωτογραφίζουν, όσα χρήματα και να διαθέσετε, με τίνος τα χρήματα άραγε, oσα ψέματα και να λέτε, όσες συκοφαντίες και αν ξεστομίσετε υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από όλα αυτά! Η ΑΛΗΘΕΙΑ κε Δήμαρχε, με την οποία εσύ και οι συνεργάτες σου είστε σε μόνιμη διάσταση! Η αλήθεια που λέει ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Οι συνδημότες μας σας γνωρίζουν και θα σας στείλουν όλους σας εκεί που σας αξίζει! Στη λήθη! Καλούμε τον απερχόμενο δήμαρχο να σταματήσει αμέσως τους υπαινιγμούς και τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Οι εκλογές θα γίνουν με πολιτισμό και επιχειρήματα, δεν θα γίνουν με ψέματα, όσο κι αν αυτά αποτελούν το ύστατο καταφύγιο του.

Related posts

Διημερίδα θα γίνει στην Πάτρα τις 9 και 10 Δεκεμβρίου με θέμα Άθληση σε Άτομα με Αναπηρία

4press

Γερμανία: Στην Πολεμική Αεροπορία η μερίδα του λέοντος από το αμυντικό πρόγραμμα των 100 δισ. ευρώ

4press

Commerzbank, Abu Dhabi Bank – Μεγάλο το σοκ από την αγορά πετρελαίου, στο ναδίρ η ζήτηση, στο ζενίθ η κερδοσκοπία, οριακά οι τιμές

4press

Leave a Comment