Ειδήσεις

Πληρωμές: Νωρίτερα η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Τη Μεγάλη Πέμπτη αντί της Τρίτης 26 Απριλίου θα γίνει η πληρωμή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 21 Απριλίου (αντί της Τρίτης 26 Απριλίου) θα γίνει η πληρωμή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το υπουργείο Οικονομικών με κοινωνική ευαισθησία και έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει του Πάσχα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ, προγραμματίζει την πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, έναντι της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 10563 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ e-mail: press@minfin.g @minfin Δελτίο Τύπου Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 πληρωμή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης των Σωμάτων Ασφαλείας απραγματοποιηθεί το απόγευμα της M. έμπτης 21 Απριλίου 2022 έχοντας υπόψη τις αυξημένες ενέργειε Γενικού των Διατραπεζικών To Υπουργείο Οικονομικών, κοινωνική ευαισθησία ανάγκες πληθυσμού Πάσχα, μετά από Λογιστηρίου Κράτους, Ενιαίας Αρχής Πληρωμών προγραμματίζει της Κεντρικής Διοίκησης Σωμάτων Ασφαλείας Πέμπτης Απριλίου 2022, έναντι Τρίτης Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη. ποσά εμφανιστούν στους λογαριασμούς τω δικαιούχων έως βράδυ της M. Πέμπτης, ανάλογα Τραπεζικό Ιδρυμα που φησιμοποιεί κάθε δικαιούχος."

Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων  έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος».

Related posts

Πάτρα: Η οφθαλμολογική του Ρίου ετοιμάζεται για περιστατικά κορωνοϊού

4press

ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησε η περιορισμένη στάθμευση στο κέντρο

4press

Στις “Βιογραφίες” ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Δείτε το βίντεο

4press