Ειδήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις: «Δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος»

Βγήκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Ιδρύματος της Ακαδημίας Αθηνών αποκλείουν γονιδιακό πρόβλημα.

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος γονιδίων από το Ίδρυμα της Ακαδημίας Αθηνών, με τα αποτελέσματα να αποκλείουν γονιδιακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο mega, αρχικά ερευνήθηκε εάν υπάρχουν κληρονομικά προβλήματα και ορισμένα σύνδρομα καρδιολογικού τύπου, τα οποία εξετάστηκαν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και δεν προέκυψε τίποτα.

Στη συνέχεια ακολούθησε γονιδιακή έρευνα η οποία στάλθηκε στο ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

Με πληρεξούσιο o Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 σε ηλικία 69 ετών σε παθολογική κλινική της Πάτρας. Η γνωμάτευση για τον θάνατό της αφορούσε νεόπλασμα σε όργανα του σώματος και ιστολογική βλάβη.

Σύμφωνα με το mega, την περίοδο 2014-2015 η γυναίκα είχε υπογράψει πληρεξούσιο σε συμβολαιογράφο, σύμφωνα με το οποίο όριζε τον πατέρα των τριών κοριτσιών ως πληρεξούσιο για όλες τις οικονομικές συναλλαγές της.

Παράλληλα, τον Μάρτιο του 2014 και τον Ιούνιο του 2016, λόγω προγενέστερων χρεών που είχε η οικογένεια της γυναίκας, έγιναν ενέργειες ανακοπής από δικηγόρο της Πάτρας και μπλοκάρεται η διαδικασία κατασχέσεων.

Υπάρχει η υποθήκευση του σπιτιού, όμως εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η γυναίκα, παρόλο που γνώριζε την κατάσταση της υγείας της, δεν είχε αφήσει διαθήκη.

dikaiologitika

Related posts

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Τροχαίο με δίκυκλο και Ι.Χ. στο χωριό Φράγκα,στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ο δικυκλιστής

4press

ΕΜΒΟΛΙΑ: Ποιοι είναι οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» – μοιράζουν πρόστιμα εκατομμυρίων & δικτυώνονται πανελλαδικά

4press

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε 35 νέα Hyundai i30

4press