Ειδήσεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οργή από τον κόσμο στα δικαστήρια

Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από το κτίριο της εισαγγελίας στο ανακριτικό γραφείο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν κλοιό με τις ασπίδες γύρω από την κατηγορουμένη, η οποία μεταφέρθηκε πεζή από την εισαγγελία στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας. Φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα δικαστήρια, μόλις είδε την Ρούλα Πισπιρίγκου, την αποδοκίμασε. Κάποιοι της φώναζαν «ομολόγησε», ενώ από άλλους ακούστηκε οργισμένα η λέξη «λιθοβολισμός».

Η μεταφορά της στα δικαστήρια έγινε με τουλάχιστον 5 αστυνομικά οχήματα, ενώ στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΜΑΤ.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας είναι η αρχή της ιστορίας
Το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί και ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και της Ιριδας (τον Μάρτιο του 2021) που κατέληξαν επίσης ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή. Η μικρή Ιριδα τον περασμένο χρόνο και η μικρή Μαλένα τον Απρίλιο του 2019 στο νοσοκομείο Ελπίδα.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει ένας ακόμη ύποπτος θάνατος που πιθανότατα θα διερευνηθεί, αυτός της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, της οποίας η υγεία επιδεινώθηκε ξαφνικά και κατέληξε σε λίγες ημέρες. Η γυναίκα έπασχε από καρκίνο ωστόσο οι συνθήκες του θανάτου της ενδεχομένως να ερευνηθούν εκ νέου υπό το νέο πρίσμα των εξελίξεων.

Related posts

Τί προβλέπει το πρωτόκολλο λειτουργίας χιονοδρομικών κέντρων

4press

Αυστηρά μέτρα στο Νοσοκομείο Ρίου

4press

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις για πληρωμή το Δεκέμβριο

4press