Ειδήσεις

ΤΕΒΑ ΠΑΤΡΑΣ : Για τους άπορους Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αχαΐας ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιoύν η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους-ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος: «πρόκειται για μία ανελλιπή προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης προς 6.820 νοικοκυριά οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας – ωφελουμένων του ΤΕΒΑ».

Η διανομή τροφίμων (όπως ελαιόλαδο, τυρί, πορτοκάλια) για 540 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών  υλοποιείται σήμερα  Παρασκευή 1-3-2019 και ώρα 8.00 π.μ.-14.00 μ.μ. σε χώρο της Π.Ε Αχαΐας (Πανεπιστημίου 254 Β’ Intracom)

Η διανομή τροφίμων (ελαιόλαδο, τυρί, πορτοκάλια) για 6.280 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο ΚΟΔΗΠ, Δήμο Πατρέων θα υλοποιείται από Τετάρτη 6-3-2019 στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα (Μιλήτου & Παπανδρέου) και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή  καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ.

Related posts

Νοσοκομείο Ρίου: Μεταφέρθηκε 65χρονη για ιατροδικαστική εξέταση μετά από καταγγελία βιασμού ,ληστείας και απειλών

4press

Αλεξέι Μίλερ: «Τα αποθέματα φυσικού αερίου της Ρωσίας επαρκούν για 100 και πλέον χρόνια»

4press

Τροχαίο Πατρών Αθηνών – Φωτο: Οδηγός ι.χ επιχείρησε προσπέραση και προσέκρουσε στο πίσω μέρος λεωφορείου του υπερ. ΚΤΕΛ Αχαϊας

4press

Leave a Comment