Ειδήσεις

Το όμορφο ξενοδοχείο “ΜΩΡΕΑΣ” στολίδι στην Πάτρα πριν μερικές δεκαετίες ,για αρκετά χρόνια έπεσε σε παρακμή ,τώρα φιλοδοξεί να ξαναλάμψει ως Moxy Hotel – Έτσι θα γίνει σε λίγο καιρό

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του επί χρόνια εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου Μορέας στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας, προκειμενου να λειτουργήσει ως Moxy Ηotel.

Η όψη του Μορέα μέχρι το 2017

Η εποχή που ο “Μορέας” της Πάτρας μεσουρανούσε … – The Best News

Από το Δεκέμβριο του 2016 οπότε και εξαγοράστηκε το κτίριο από την «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να ανακαινιστεί για να επαναλειτουργήσει ως ξενοδοχείο με 116 δωμάτια.

Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2017 η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με το μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το brand Μoxy.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου, που αναμένεται να λειτουργήσει προς τα μέσα του 2019, ανέλαβαν η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality.

Related posts

Το Λιμενικό Πάτρας βρήκε 35χρονο αγνοούμενο κωπηλάτη στην Άκολη

4press

Έρχεται πακέτο δις της ΕΕ για τη χρηματοδότηση ενέργειας και άμυνας

4press

Πάτρα- Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν θα συμμετέχουν στις επίσημες εθιμοτυπικές τελετές των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

4press

Leave a Comment