Ειδήσεις

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νέα στοιχεία που σοκάρουν! – Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να σώσει τις 3 γυναίκες

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην ταβέρνα!

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία στην ταβέρνα «Διόνυσος», όπου τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που προκλήθηκε από μία συνηθισμένη αλλαγή φιάλης υγραερίου.

Η φλόγα σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τα έξι μέτρα, με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να προσπαθεί με βαριοπούλα να γκρεμίσει τον τοίχο για να απεγκλωβίσει τις τρεις γυναίκες.

Την είσοδο της μικρής κουζίνας έκλεισαν οι φλόγες εγκλωβίζοντας τις δύο εργαζόμενες και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να τις σώσει. Μη μπορώντας να μπει μέσα στην κουζίνα, στην απόγνωσή του αρπάζει μια βαριοπούλα και προσπαθεί να γκρεμίσει τον τοίχο για να σώσει τις τρεις γυναίκες που έχουν εγκλωβιστεί. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι δυο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες.Δ

Όλες οι εστίες στην κουζίνα είναι ανοιχτές, υπάρχει δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η καινούργια φιάλη έχει διαρροή ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας και έγινε η έκρηξη.Δ

T

Related posts

Επικράτηση του Κ.Πελετίδη με ποσοστό πάνω από 71%

4press

My market: Στηρίζουμε το όνειρο ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί

4press

Στην τελική ευθεία ο νέος εναέριος αυτοκινητόδρομος της Θεσσαλονίκης

4press

Leave a Comment